Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα «Μου αρνούνται τη μεταμόσχευση νεφρού επειδή είμαι ανεμβολίαστη!»

«Μου αρνούνται τη μεταμόσχευση νεφρού επειδή είμαι ανεμβολίαστη!»

0
Dodekanisos

Εκτός λίστας αναμονής για μεταμόσχευση νεφρού λόγω του ότι είναι ανεμβολίαστη καταγγέλλει ότι μένει μια γυναίκα από το Κολοράντο Σπρίνγκς! Το νοσοκομείο UC HEALTH φέρεται να έχει αρνηθεί την διαδικασία σύμφωνα με μια επιστολή που τους έχει αποστείλει ηλεκτρονικά. Το όνομα της γυναίκας που κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου είναι Leilani Lutali. Η ίδια κατήγγειλε ότι η επιστολή που έχει λάβει, αναφέρει πως η διαδικασία «σταμάτησε για μη συμμόρφωση με τη μη λήψη του εμβολίου” και ότι είχε 30 ημέρες για να κάνει την πρώτη της λήψη για να επιστρέψει στην ενεργή κατάσταση. “Εάν η απόφασή σας είναι να αρνηθείτε τον εμβολιασμό, θα αφαιρεθείτε από τη λίστα μεταμόσχευσης νεφρού”, συνέχισε η επιστολή, όπως παρατίθεται από ένα αντίγραφο που μοιράστηκε στο Twitter».

Η Lutali – της οποίας ο πιθανός δότης νεφρού είναι επίσης εμβολιασμένος – είπε ότι η ζωή της θα «κινδυνεύσει» εάν της αρνηθεί τη διαδικασία το νοσοκομείο και εξέφρασε ανησυχίες για το εμβόλιο για θρησκευτικούς λόγους. Υποστήριξε επίσης ότι μπορεί να μην έχει το προβλεπόμενο αποτέλεσμα λόγω ανοσοκατασταλτικών φαρμάκων που θα χορηγούνταν μετά τη χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης.

Η τοποθέτηση του νοσοκομείου

Το νοσοκομειακό σύστημα UCHealth σκιαγράφησε την πολιτική εμβολιασμού σε μια μακροσκελή δήλωση που δόθηκε στα μέσα ενημέρωσης την Τετάρτη. Εξηγεί ότι οι χειρουργικές επεμβάσεις μεταμόσχευσης είναι «μοναδικές» διαδικασίες. Οι οποίες εγκυμονούν κινδύνους «σοβαρών επιπλοκών». Έως και τον θάνατο. Και ότι πρέπει να ληφθούν όλα τα μέτρα προφύλαξης για την αποφυγή δυσμενών αποτελεσμάτων.
«Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, οι λήπτες μεταμόσχευσης και οι ζωντανοί δότες στο UCHealth πρέπει να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού. Εκτός από την κάλυψη άλλων απαιτήσεων υγείας και τη λήψη πρόσθετων εμβολιασμών», είπε το νοσοκομείο, σημειώνοντας ότι άλλα κέντρα μεταμοσχεύσεων στις ΗΠΑ έχουν υιοθετήσει τις ίδιες πολιτικές.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments