Αρχική Εκδηλώσεις Το Μουσικό Εργαστήρι «ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου, ολοκλήρωσε το...

Το Μουσικό Εργαστήρι «ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου, ολοκλήρωσε το κύκλο των μουσικών διαδρομών στις μουσικές του κόσμου, για το καλοκαίρι του 2017.

0
Dodekanisos

Μια πρωτοβουλία του Δήμου Ρόδου στο πλαίσιο της υλοποίησης μέρους των εκδηλώσεων πολιτισμού, από όσες είχαν προγραμματιστεί από την οργανωτική επιτροπή της υποψήφιας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, της Ρόδου.

Ο Δήμαρχος Ρόδου, κ. Φώτης Χατζηδιάκος, στην τελευταία μουσική εκδήλωση, που έγινε στις 11-09-2017 στο θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη», την οποία παρακολούθησε πολυπληθές κοινό επεσήμανε, ότι:

«Tο νησί μας, κατέστη τόπος συνάντησης σημαντικών μουσικών παραδόσεων, στις οποίες συμμετείχαν νέοι άνθρωποι, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα τεχνικής σε μουσικά όργανα, στη μουσική φρασεολογία, στην τεχνική και στη θεωρία της μουσικής

Μεταξύ άλλων επίσης ανέφερε, ότι:

“Ή πρωτοβουλία αυτή έδωσε την δυνατότητα να ταξιδέψουν οι μουσικές του κόσμου από τους διαδρόμους του «Λαβύρινθου» στα φωτεινά μονοπάτια του Προφήτη Ηλία της Ρόδου. Στο ταξίδι αυτό συμμετείχαν σπουδαίοι μουσικοί, από όλο τον κόσμο, με διαφορετική γλώσσα και κουλτούρα, συναντήθηκαν στο νησί μας και μοιράστηκαν με το κοινό της Ρόδου στις «ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ» συναισθήματα και εμπειρίες μέσα από την μουσική

Τέλος ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή και πίστεψαν στην αξία της, όσους συμμετείχαν σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι, όλους όσoυς εργάστηκαν για τη διοργάνωση, αλλά κυρίως τον σπουδαίο δάσκαλο μουσικής Ross Dally, για να ανανεώσουν το επόμενο καλοκαίρι στη Ρόδο τις συναντήσεις στις μουσικές του κόσμου.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments