Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Μότο κρος: Ροδίτικο χρώμα και στη Σπάρτη

Μότο κρος: Ροδίτικο χρώμα και στη Σπάρτη

0
moto cros epathlo
Dodekanisos

Ο 5ος και τελευταίος αγώνας του Πρωταθλήματος Motocross Νοτίου Ελλάδας 2019, πραγματοποιήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2019, στην πίστα Kart Φελέκος στην Τραπεζοντή της Σπάρτης κλείνοντας με 77 εγγραφές. Τον αγώνα ανέλαβε με επιτυχία το σωματείο Α.Μ.Ο.Σ. και στο τέλος του αγώνα διοργάνωσε μια γιορτινή απονομή των βραβείων, τιμώντας τους αθλητές και τα σωματεία που διακρίθηκαν.

Στην κατηγορία EXPERT, χωρίς αντίπαλο, μιας και ήταν η μοναδική συμμετοχή, κέρδισε ο Ανδρέας Ανδρέου, προσφέροντας ένα ωραίο θέαμα στους θεατές του αγώνα.
Στην μεγάλη κατηγορία κέρδισε ο Νίκος Βρεττός την μάχη του αγώνα της Σπάρτης.

Ο Ανδρέας Ανδρέου ήταν χωρίς αντίπαλο στην EXPERT, χαρίζοντας ένα ωραίο θέαμα στον αγώνα.
Την δεύτερη φετινή του νίκη πέτυχε ο Νίκος Βρεττός κατακτώντας το πρωτάθλημα στην ΜΧ1.
Νίκη και πρωτάθλημα για τον Αποστόλη Καραφωτιά στην ΜΧ2.
Ο Σταύρος Μαυράκης ήθελε λίγους βαθμούς για να κατακτήσει το πρωτάθλημα της ΜΧ2Τ και το κατάφερε φεύγοντας με νίκη από την Σπάρτη.
Αήττητος ολοκλήρωσε την χρονιά ο Δημήτρης Γανωτής στην ΜΧ85.
Αήττητος επίσης και ο Κωνσταντίνος Μερκούρης στην ΜΧ65.

Στην κατηγορία MX1 συμμετείχε και ο Ροδίτης Ταμπουράς Γιώργος #18,(χορηγοί: GT MOTO‎, MILONIDIS ELASTIKA‎, GOLDEN CAFE‎, EXTRA PRODUCTS‎, IKAROS MX PARK RODOS) μέλος της ΛΕ.ΜΟΤ.ΙΚΑΡΟΣ ΡΟΔΟΥ, όπου έδωσε έναν πολύ καλό αγώνα αλλά μένοντας στην 8η θέση του πρώτου σκέλους λόγω σοβαρού τραυματισμού στον ώμο. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την συμμετοχή του και δεν αγωνίστηκε εξ ολοκλήρου στο δεύτερο σκέλος λόγω του πτώσης.. Βρέθηκε 11ος στην τελική βαθμολογία και τώρα αναρρώνει από τον τραυματισμό του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments