«Μόνος του καθυστερούσε ο διαιτητής!»

8
giakoumakis stergos

Την άποψη ότι δεν υπήρξε μεγάλη ένταση μετά το τέλος του πρόσφατου αγώνα της ομάδας του με τον Απόλλωνα Απολλώνων εξέφρασε με του δηλώσεις σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού TOP FM, ο αρχηγός του ΑΣ Τήλος Κυριάκος Σακελλάρης. Μεταξύ άλλων και σε αντίθεση τα όσα υποστήριξε ο διαιτητής Στέργος Γιακουμάκης κατά την διάρκεια της καθιερωμένες Δευτεριάτικης συγκέντρωσης στον Σύνδεσμο, τόνισε:
«Απορώ γιατί έχει δοθεί τόση δημοσιότητα σε ένα θέμα το οποίο δεν υπάρχει. Δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο στο παιχνίδι αυτό. Ούτε στο 65’ όταν ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά γιατί διαμαρτυρόμασταν ούτε μετά το τέλος του αγώνα. Σε ότι έχει να κάνει με την πρώτη περίπτωση, ειλικρινά απορώ για το πώς διέκοψε το παιχνίδι για δεκαπέντε περίπου λεπτά. Και αν όντως υπήρχε τέτοια ένταση γιατί δεν μας έδειξε ούτε καν μια κίτρινη κάρτα. Μετά το τέλος του αγώνα, ο ίδιος καθυστερούσε χαρακτηριστικά στα αποδυτήρια. Δεν του ασκήθηκε καμία ψυχολογική πίεση από κανέναν. Μόνος του αργούσε να γράψει το φύλλο αγώνα και δεν έχουμε καταλάβει γιατί».
Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣ Τήλος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Η δήμαρχος Τήλου μπήκε στα αποδυτήρια για να τον ενημερώσει πως το καράβι δεν θα μπορούσε να περιμένει άλλο. Δεν έγινε τίποτα στα αποδυτήρια. Απλώς ο διαιτητής είχε διάλογο με τον τερματοφύλακα κάποια στιγμή ο οποίος ζητούσε να μάθει γιατί αποβλήθηκε. Όσο για την πόρτα που λένε, δεν έγινε κάτι. Είναι έτσι και αλλιώς προβληματική και όταν ο διαιτητής την κλείδωσε δεν μπορούσε μετά να την ανοίξει. Ένας ποδοσφαιριστής μας την κλώτσησε για να μπορέσει να ανοίξει».

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ (ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΚΩΣΕΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ) ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ…. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΣΤ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ…. ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ…..