Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μόνος πρώτος ο Άρης

Μόνος πρώτος ο Άρης

0
aris_digenis
Dodekanisos
Μόνος του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2 Κατηγορίας Δωδεκανήσου, είναι πλέον ο Άρης Αρχαγγέλου ο οποίος κέρδισε σήμερα στο γήπεδο του με 4 – 0 τον Διγενή Κοσκινού σε εξ αναβολής παιχνίδι. Οι «κιτρινόμαυροι» του Στάθη Φαρμακίδη έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν το «τρίποντο» από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχαν και τα τέσσερα τέρματα τους! Στην επανάληψη είχαν την ευκαιρία να κάνουν και συντήρηση δυνάμεων ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι του Θόδωρα Σαχινίδη κατέβηκαν με αρκετούς νεαρούς στην σύνθεση τους οι οποίοι πήραν πολύτιμες εμπειρίες. Στο γήπεδο Αρχαγγέλου βρέθηκαν χθες το απόγευμα περίπου πενήντα θεατές οι οποίοι παρακολούθησαν ένα ήσυχο παιχνίδι χωρίς προβλήματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο διαιτητής έδειξε μόλις μια κίτρινη κάρτα σε όλο το ενενηντάλεπτο. Αξίζει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου ο οποίος μετά την παρέμβαση του Βασίλη Ταράλη (με την συνεργασία του Θανάση Μπαράκα) για τις ανάγκες του πρόσφατου τελικού, ήταν σε άριστη κατάσταση. Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Άρης με τον Κωστάκη. Στο 28’ ο Εγκάμα με πλασέ πέτυχε το 2 – 0. Στο 29’ ο Λαμπριανός με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0 και στο 34’ ο Κωστάκης διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δραγάτης (Ωραιόπουλος, Τσίπας).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Λαμπριανός, Κωτσίκος, Μαγιόγλου, Τσελεπίδης, Δημητρούλης, Χατζηνικόλας, Εντσόλι, Λαμπριανός (70’ Κατσούλης), Δ. Παπαοικονόμου (46’ Στάτης), Εγκάμα, Κωστάκης (46’ Σακελάρης)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Καραβελατζής (75’ Κούφαλης), Κατσαράς, Αγγελής, Ζαχαρίας, Κώτης, Πεστλίκης (53’ Πατρού), Τριαλώνης, Παπασταμάτης, Μπρισνόβαλης Λενιού (65’ Βασιλάκης), Βαλτογιάννης

πηγή: εφημερίδα ΠΡΟΟΔΟΣ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments