Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μονομαχία “αιωνίων” στο Δημοτικό Στάδιο

Μονομαχία “αιωνίων” στο Δημοτικό Στάδιο

0
Dodekanisos

Η μέρα του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στην Ρόδο και τον Διαγόρα έφτασε.

Σήμερα στις (18:00) όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο, όπου o A.Σ. Ρόδος υποδέχεται τον Γ.Σ. Διαγόρας στο μεγάλο ντέρμπι της Δωδεκανήσου για την 5η’ αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Και οι δύο ομάδες έχουν θέσει υψηλούς στόχους για την φετινή αγωνιστική περίοδο και θα διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Εκτός όμως από τους βαθμούς, οι δύο μονομάχοι θα αγωνιστούν και για το γόητρο, το οποίο σε μια τέτοια αναμέτρηση είναι τεράστιο.

Α.Σ. ΡΟΔΟΣ:

Η Ρόδος του Πάρη Ανδράλα μετά από τέσσερις αγωνιστικές βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικά πίνακα με μόλις τέσσερις βαθμούς. Τα “ελάφια” γνώρισαν την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Ένωση Ασπροπύργου, ενώ στην συνέχεια απέσπασαν εκτός έδρας ισοπαλία από τον ΓΑΣ Ιάλυσος και κέρδισαν τον ΑΟ Λουτρακίου στο Δημοτικό Στάδιο.

Μοναδικός αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Διαγόρα είναι ο μεσοεπιθετικός Νίκος Λέκκας, ο οποίος τις τελευταίες μέρες αντιμετώπισε διάστρεμμα στο δεξί πόδι. Στην αποστολή των “ελαφιών” βρίσκεται ο Μιχάλης Αυγενικού, αλλά και ο Μανώλης Ευγενικός, που επιστρέφει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αναλυτικά η αποστολή της Ρόδου: Παναγόπουλος, Κουμέντος, Ιμεραλιλάι, Παβίσεβιτς, Πινδώνης, Πάλλας, Σερτζίνιο, Μκρτσιάν, Κουρούπης, Μπανγκούρα, Τσόπελας, Ζώνας, Καντιμοίρης, Πότσι, Λέκκας, Αποστόλου, Ευγενικός και Αυγενικού.

 

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ:

Από την άλλη πλευρά ο Διαγόρας μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία σε αυτές τις αγωνιστικές και με εφτά βαθμούς φιγουράρει στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας, ενώ έχει εκτίσει και το αγωνιστικό του ρεπό. Οι “κυανέρυθροι” του Νίκου Παντέλη έχουν εκμεταλευτεί απόλυτα τον παράγοντα έδρα, καθώς σε δύο αναμετρήσεις στο Δημοτικό Στάδιο πέτυχαν ισάριθμες νίκες, κόντρα στην Προοδευτική και τον ΑΠΟ Κερατσινίου.

Μοναδικός απών από το σημερινό παιχνίδι είναι ο Σπύρος Λάμπρου, οποίος έχει υποστεί μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα παρέμεινε εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα.

Aναλυτικά η αποστολή του Διαγόρα: Στεφανάκος, Μπαμπανιώτης, Σαμολαδάς, Προβατίδης, Κυριαζής, Ρούνιτς, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Σκάρος, Καρπαθάκης, Βελέτης, Σουάνης, Γεωργίου, Βελλίνης, Γιόνδης, Παυλίδης, Παναγιωτίδης, Ούγκο και Τσαγκάρης.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:

Διαιτητής του σημερινού παιχνιδιού θα είναι ο κ. Στάθης Γκορτσίλας από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, με βοηθούς τους κ. Τοροσιάδη και Φράγιο από τον ίδιο σύνδεσμο. Ο Θεσσαλονικιός ρέφερι είναι 32 χρονών και ανήκει στους πίνακες της Β’ Εθνικής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments