Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Μόνο πρόβλημα ο Ρέγες

Μόνο πρόβλημα ο Ρέγες

0
diagoras_ethnikos_asteras2
Dodekanisos

Η περίπτωση του Χοσέ Λουίς Ρέγιες είναι η μοναδική έγνοια για το τεχνικό τιμ του Διαγόρα, που από την Τετάρτη, ξεκίνησε την εφαρμογή του προγράμματος προετοιμασίας μαζί με τους ποδοσφαιριστές, ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα (6μ.μ).
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, δεν κατάφερε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, κάτι το οποίο θα δοκιμάσει να πράξει στην  προπόνηση της Πέμπτης, όπου θα φανεί το κατά πόσο έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από τον μικροτραυματισμό της Κατερίνης.
Πλην του Ρέγιες, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του γηραιού, ακολούθησαν κανονικά το διπλό πρόγραμμα της Τετάρτης, με τον Πέτρο Ρουτζιέρη και τους συνεργάτες του να γυμνάζουν το πρωί τους παίκτες τους με βάρη στο γυμναστήριο. Στη μεσημβρινή συνάντηση, στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση, ενώ η προπόνηση έκλεισε με οικογενειακό διπλό.
Σε κανονικούς ρυθμούς εντάχθηκε και ο νεαρός επιθετικός Τομάζος, με την προετοιμασία των «κυανέρυθρων» να συνεχίζεται την Πέμπτη στις 3μ.μ στο κεντρικό γήπεδο.
Ο Διαγόρας, αναμένεται να συνεχίσει τις προπονήσεις του σε καθημερινή βάση μέχρι και την Κυριακή, με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της τακτικής που θα ακολουθήσει η ομάδα στη δύσκολη αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.
Υπενθυμίζεται πως σε αντίθεση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πιερικό, στις αγωνιστικές υποχρεώσεις επιστρέφει από τιμωρία ο Νεμάνια Ζλάτκοβιτς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments