Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Μόνο νίκη σκέφτονται στον Διαγόρα

Μόνο νίκη σκέφτονται στον Διαγόρα

0
diagoras_ionikos
Dodekanisos
Τα τελευταία αποτελέσματα έφεραν τον Διαγόρα στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα κι αυτό έχει πεισμώσει την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες, που θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες και στις ψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας στόχο πάντα την έξοδο στα πλέη οφ. Ο στόχος αυτός των κυανέρυθρων, περνάει από ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι που δίνουν σήμερα. Υποδέχονται στις 15.00 τον Πιερικό, ο οποίος κυνηγάει την βαθμολογική συγκομιδή για να μπορέσει να ξεφύγει από τα πλέη άουτ, καθώς είναι στην 12η θέση έχοντας 30β. Ο Διαγόρας προετοιμάσθηκε όσο μπορούσε καλύτερα μέσα στην εβδομάδα, με τον τεχνικό της ομάδας πέρα από την αναμονή των τραυματιών οι οποίοι τελικά τέθηκαν στην διάθεση του, να προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του και να διαμορφώσει την ανάλογη ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές,  που καλούνται και σήμερα, να αποδείξουν πώς δικαιούνται πολύ καλύτερη θέση από αυτή που κατέχουν. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης αναφερόμενος σήμερα (Παρασκευή) στον αγώνα με τον Πιερικό τόνισε χαρακτηριστικά:
¨Για μας είναι δύσκολο παιχνίδι οχι για αγωνιστικούς λόγους. Έχουμε αποδείξει πώς παίζουμε καλό ποδόσφαιρο με οποιονδήποτε αντίπαλο και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Δεν έχουμε όμως την κατάλληλη ψυχολογία μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε . Εκεί εστίασα ολόκληρη την εβδομάδα την προσπάθεια. Να ανεβάσω το ηθικό των παικτών και να τους διαμορφώσω την κατάλληλη ψυχολογία, ούτως ώστε να είμαστε αυτοί που πρέπει απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Ο Πιερικός καίγεται για βαθμούς, αφού η βαθμολογική του θέση δεν είναι καλή. Πιστεύω όμως πώς θα τα καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, καθώς οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για την συνέχεια. ¨
Ο κώουτς του Διαγόρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του και επέλεξε τους δεκαεπτά ποδοσφαιριστές που θα είναι στην διάθεση του .
-Εκτός ομάδας είναι ο Νίκος Πλάτανος που είπε στον προπονητή του να μην τον υπολογίζει πλέον μέχρι τέλους της περιόδου
-Ο Στάθης Προβατίδης, που εκτός από τιμωρημένος είναι και τραυματίας
-Αλλά κι ο Απόστολος Σκόνδρας, που είναι  τραυματίας από τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα .
Τους έντεκα του σημερινού αγώνα θα επιλέξει ο Πέτρος Ρουτζιέρης μέσα από τους Αγκιρίμπα, Γκούτμαν, Ρέγιες, Ταραχούλσκι, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου, Καρπαθάκη, Μαριεττάκη, Πεταυράκη, Πουλόπουλο, Σαλαμαστράκη, Σπάρταλη, Ταμπάση, Φράγκο, Χατζόπουλο, Χειμωνεττο και Χριστοφιλέα.
Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς οι Χοσέ Ρέγιες και Νεμάγια Ζλάτκοβιτς ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους, ενώ επιστρέφουν ακόμα στην ομάδα οι Γιώργος Σαλαμαστράκης και Παναγιώτης Σπάρταλης . 
Αξίζει να σημειωθεί πώς ιδιαίτερα πως ο Διαγόρας θέλει τον κόσμο κοντά του. Χρειάζεται απαραίτητα ο δωδέκατος παίκτης στο γήπεδο, που θα στηρίξει με κάθε τρόπο αυτή την προσπάθεια και θα ¨ωθήσει¨ τους παίκτες να φτάσουν στην νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments