Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μόνο για το γόητρο

Μόνο για το γόητρο

0
Dodekanisos

Νίκη χωρίς αντίκρισμα πέτυχε ο Κλεάνθης στο γήπεδο Καλυθιών, αφού κέρδισε με 2-1 τον τοπικό Απόλλωνα αλλά η βαθμολογική του θέση δεν του επιτρέπει να ελπίζει σε κάτι διαφορετικό.

Το παιχνίδι  κύλισε σε καλό ρυθμό με τις ομάδες να κυνηγούν την νίκη και μάλιστα χωρίς άγχος, και με την απόδοση τους ικανοποίησαν τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ(0-1)  στο 25΄με πλασέ του Γεωργαλλή ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 μετά από τρία λεπτά(28΄) με σουτ του Μαθιού έξω από την περιοχή. Στο 39΄ο Κλεάνθης με κοντινό σουτ του Ατσίδη πέτυχε το 1-2 , σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο μέρος αλλά έμελλε να είναι και το τελικό.  Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν άλλαξε και οι αντίπαλοι προσπάθησαν να βρουν στόχο, όμως οι ενέργειες του Γεωργαλή σταμάτησαν στα δοκάρια, η πρώτη(63΄) στο οριζόντιο με σουτ και η δεύτερη(77΄) στο κάθετο με κεφαλιά, μετά από μπαλιά του Κετσέ. Σουτ στο οριζόντιο(67΄) είχε και ο Μπερετούλης ενώ οι προσπάθειες των γηπεδούχων δεν είχαν την κατάληξη που ήθελαν.

Διαιτησία Τσοπανάκης-Αυγενικού-Αλεξίου.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ροδίτης, Σαχίνης, Κίτσος, Γεωργιάδης, Κατσαμάκης(39΄ Διακουράκης), Φλεβάρης(52΄Κιόττου), Μπάρδης, Νικολός, Σαββούλης Τ.(55΄ ΚαλαΪτζίδης), Γιορδαμνής(75΄ Πέπα), Μαθιός.

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Δημητρίεβιτς, Κρομμύδς, Γιατσάτσιος, Κορκίδας(88΄Φουσατζιάν), Κετσές(78΄Αρίφης), Μαϊλης, Μπαούρης, Μπερετούλης, Ατσίδης(83΄Σαράντης), Αλεξανδρίδης, Γεωργαλλής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments