Μόνο ένας στους δέκα Γερμανούς πιστεύουν ότι η Ουκρανία μπορεί να κερδίσει

0
Dodekanisos

Η συντριπτική πλειοψηφία των Γερμανών δεν πιστεύει ότι η Ουκρανία μπορεί να επικρατήσει έναντι της Ρωσίας, ακόμη και με δυτικά όπλα στη διάθεσή της, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ραδιοτηλεοπτικού φορέα ZDF. Μόνο ένας στους δέκα Γερμανούς πιστεύει ότι το Κίεβο μπορεί να κερδίσει, σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύθηκε ενώ ο αριθμός των σκεπτικιστών συνεχίζει να αυξάνεται, σύμφωνα.

Ενώ τον Αύγουστο, το 70% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι δεν έβλεπαν νίκη του Κίεβου να κερδίζει, επί του παρόντος το 82% των ερωτηθέντων δεν πιστεύει ότι μπορεί να επικρατήσει. Λιγότεροι από τους μισούς Γερμανούς θέλουν η κυβέρνησή τους να στείλει περισσότερη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία, έδειξε η δημοσκόπηση. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 42% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της ισχυρότερης στήριξης, ενώ το 31% θέλει να παραμείνει στα ίδια επίπεδα και το 22% πιστεύει ότι πρέπει να μειωθεί.

Οι Γερμανοί ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για την πιθανότητα να ξεσπάσει μια μεγαλύτερη σύγκρουση στην ευρωπαϊκή ήπειρο που θα απαιτούσε άμεση εμπλοκή των ενόπλων δυνάμεων του έθνους, διαπίστωσε το Politbarometer. Το 53% των ερωτηθέντων χαρακτήρισε μια τέτοια προοπτική είτε «σοβαρή» ή «πολύ σοβαρή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments