Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Μοναδική ευκαιρία έχασε η Τελχινίδα

Μοναδική ευκαιρία έχασε η Τελχινίδα

0
telxinida neanides2
Dodekanisos

Μοναδική ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό του πρωταθλήματος Νεανίδων της Ζ΄ Περιφέρειας έχασε η Τελχινίδα αφού ηττήθηκε από το Νεώριο Σύρου με 3-2 σετ, αν και προηγήθηκε με 2-0 αλλά και όταν ισοφαρίστηκε (2-2 σετ) ήταν μπροστά στο τάι μπρέικ με 13-8.
Η ήττα αυτή στέρησε από τις πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου το διακαίωμα να διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αιγαίου και το εισιτήριο για την προημιτελική φάση (Β΄ φάση) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (19/2) στο Βενετόκλειο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι αρχικά κοντά στο σκορ. Οι φιλοξενούμενες πήραν προβάδισμα με 14-18 αλλά η Τελχινίδα ισοφάρισε σε 20-20. Όταν το σκορ έγινε 23-23 οι ροδίτισσες ήταν καλύτερες και πήραν το σετ με 25-23.
Η υπεροχή της Τελχινίδας συνεχίστηκε και στο 2ο σετ το οποίο και κατέκτησε με 25-17.
Το 3ο σετ ήταν μια επανάληψη του 1ου σετ αλλά με άλλον νικητή. Οι ροδίτισσες αρχικά βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 13-19, ισοφάρισαν σε 20-20 και βρέθηκαν μια ανάσα από την κατάκτηση του σετ και του αγώνα όταν προηγήθηκαν με 24-23. Δύο επιπόλαια λάθη όμως από τις αθλήτριες της Τελχινίδας έδωσαν το σετ στο Νεώριο με 24-26.
Στο επόμενο σετ οι ροδίτισσες επηρεασμένες από την εξέλιξη του 3ου σετ έκαναν πολλά λάθη και έδωσαν την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να τελειώσει πολλές επιθέσεις και να πάρει εύκολα το σετ με 15-25.
Στο 5ο και καθοριστικό σετ οι αθλήτριες και των δύο ομάδων πήγαιναν μαζί στο σκορ αλλά το πολύ δύσκολο σερβίς των γηπεδούχων τις έφερε μπροστά με 13-8.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς έχει τελειώσει, τα λάθη των επιθετικών της Τελχινίδας αλλά και το πάθος των αθλητριών του Νεωρίου έφεραν την ανατροπή και το σετ έληξε με 13-15.
ΡΣΦΠ Τελχινίς – ΑΣΕ Νεωρίου Σύρου 2-3 σετ σε 118΄(25-23 σε 25΄, 27-17 σε 22΄, 24-26 σε 27΄, 15-25 σε 22΄ και 13-15 σε 22΄)
Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Νικολέτα Αμορανίτη (λ), Γεωργία Βερβερίδη, Ανθή Γκίκα, Κατερίνα Δεληγιώργη, Δέσποινα Καραγιάννη, Ραφαηλία Κουφομανώλη, Δέσποινα Κρητικού, Εύη Μανωλάκη, Κική Μυρωνίδου, Μαλτίντα Πέτσι, Φαμπιόλα Τερζίου και Ντιλεκ Χουσεΐν.
Νεωρίου Σύρου: (Χρήστος Σκρέτας) Νικολέτα Κοκμοτού (λ), Βασιλική Κοκμοτού, Πετρίνα Σκουλάτου, Κωνσταντίνα Καραβάνα, Μαργαρίτα Πρίντεζη, Κυριακή Μπουντούρη, Ελένη Βαρσαμή, Μαρήλια Λυγνού, Ντανιέλα Ρούτσι και Κατερίνα Τζέκα.
Πολύ καλή η διαιτησία των Λάκη Λαζαράκη, Σωτήρη Σταματίου, Ειρήνης – Μαρίας Ινγγλέση και Καλλιόπης Πόγκα.
Η διοίκηση του ΡΣΦΠ Τελχινίς ευχαριστεί τις επιχειρήσεις: Fit & Balance – Παναγιώτης Δηλμπεράκης, Amor Amor, Filippos Catering, Special Ψησταριά, Kahlua hotel apartments Ευρωγνώση, Bardos wood, Πιλάτος Εμμανουήλ, Αλαφάκη Ζωή – φρούτα λαχανικά και Ξυλοσοφία που συνέβαλαν σημαντικά στα έξοδα φιλοξενίας της αποστολής του ΑΣΕ Νεωρίου στη Ρόδο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments