Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Μοιράστηκαν τους βαθμούς

0
12
Dodekanisos

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Αφάντου, ο τοπικός Άγιος Λουκάς και η Αναγέννηση Έμπωνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1. Ήταν ο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι για τους παίκτες του Γιώργου Μπακίρη οι οποίοι ήθελαν να αποχαιρετήσουν τους φιλάθλους τους με μια νίκη. Δεν μπόρεσαν όμως να πείσουν με την απόδοση τους ότι θα μπορούσαν να πάρουν τους βαθμούς. Είχαν μεν την κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα η οποία όμως ήταν ανούσια. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά και είχαν μάλιστα και περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ στο 20’ όταν μετά από αντεπίθεση ο Γεωργαντάς πήρε τη μπάλα σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άγιος Λουκάς μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά μια φορά με ένα σουτ του Κυριαζή μέσα από την περιοχή το οποίο όμως ήταν άστοχο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47’ από σέντρα του Τσουκαλά ο Στάππας έκανε το πλασέ από πολύ καλό σημείο όμως η μπάλα πέρασε ελαφρώς δίπλα από το κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Λίγο αργότερα (στο 49’), η Αναγέννηση έχασε μια πανομοιότυπη φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές ενώ στο 55’ ο Στάππας έκανε το σουτ με καλές προϋποθέσεις στέλνοντας όμως τη μπάλα να καταλήξει άουτ. Από εκεί και πέρα ο Άγιος Λουκάς προσπάθησε να ανεβάσει στροφές και να γίνει πιο απειλητικός και τελικά έφθασε στην ισοφάριση στο 70’ όταν ο Γεννημαχλέλης μπήκε στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1 – 1). Ο Άγιος Λουκάς αύξησε την πίεση του κερδίζοντας αρκετά κόρνερ και «στημένα» κοντά στην αντίπαλη περιοχή χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Αντίθετα θα μπορούσε να το δεχθεί στο 81’ όταν ο Στάππας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι.
Προσπάθησαν από τους γηπεδούχους οι Κυριαζής, Μπάλα και Λ. Καλογήρου. Φάνηκαν από την Αναγέννηση οι Κωνσταντάκης. Λογοθέτης και Στάππας.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αχιολάς (Γκίντα Σουδάν, Βασίλας)
AΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Καλανδράνης, Σ. Κασιώτης, Μακρυδημήτρης, Χατζαντώνης, Λ. Καλογήρου Κυριαζής, Μπάλα, Μπρισνόβαλης (60’ Πίτσης), Παπαγεωργίου, Χρ. Καλογήρου (70’ λ.τ. Σ. Σφουγγαριστός), Γεννημαχλέλης (75’ Πύργιογλης)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Φλοσκάκης, Ζαμπελάκης, Γιορδαμνής (70’ Κ. Βενέτης), Σφυράκης (75’ Καρπαθίου), Χριστοδούλου, Κωνσταντάκης, Μανωλικάκης (70’ Γιασιράνης), Στάππας, Τσουκαλάς, Λογοθέτης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments