Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν τους βαθμούς στη Λάρδο

Μοιράστηκαν τους βαθμούς στη Λάρδο

0
DSC09213
Dodekanisos

Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στη Λάρδο αφού ο τοπικός Ηρακλής και ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Ποσειδώνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι μέχρι το 70΄ είχαν το προβάδισμα με 2-0.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή καθόλη τη διάρκειά του. Στο 24΄ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με το τέρμα που πέτυχε ο Σπανός Ι. το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Καραμηνά μπήκε εκ νέου δυνατά αφού στο 47΄ πήρε αέρα δύο τερμάτων με το εύστοχο πέναλτι του Σπανού Ε. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν καταφέρνοντας να φτάσουν στην ισοφάριση με τα γκολ που σημείωσαν οι Δημήτρης Πέρος και Στέφανος Ευαγγελίδης στο 72΄ και 76΄ αντίστοιχα. Στα τελευταία λεπτά οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν να κάνουν την ολική ανατροπή ωστόσο η πολύ μεγάλη ευκαιρία του Ταγκάεφ στις καθυστερήσεις σταμάτησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Νίκολλι και Καλογέρης, από τον Ποσειδώνα οι Σπανός Ε. και Σπανός Ι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κάζας (Μπερδεμπές, Μπέκας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ: Καραγιάννης, Φραντζής(60΄ Πέρος), Ζερβός, Ευαγγελίδης Ι., Μπεννούρ (89΄ Ρούφας), Παπαϊωάννου, Νίκολλι, Ταγκάεφ, Φάκκας (50΄ Καλογέρης), Ευαγγελίδης Στ., Κοντός
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Τσιαβέλης, Καζιλιέρης, Σπανός Ι., Κούτολο, Καράλης, Μαντίναος, Βιλλανούτσι (75΄ Βογιατζιδάκης), Σπανός Ε., Βασιλειώτης (57΄Τσιπιζίδης), Κουλλάι (80΄ Τσάμης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments