Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν τους βαθμούς Αθλέτικο και Αδελφοσύνη

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Αθλέτικο και Αδελφοσύνη

0
athletiko
Dodekanisos

Τους βαθμούς μοιράστηκαν Αθλέτικο Αφάντου και Αδελφοσύνη αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στα Αφάντου, σε αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και μόλις στο 10΄ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το σουτ του Λαουδίκου. Στη συνέχεια οι «πορτοκαλοί» είχαν την κατοχή ωστόσο δεν απείλησαν άμεσα την εστία του Γουργούλια.
Στην επανάληψη η Αδελφοσύνη βρήκε του χώρους και έφερε το ματς στα ίσια με τον Μιχάλη Παπαδόπουλο στο 56΄. Λίγο πριν το φινάλε η ομάδα του κ. Ταμπάκ έκανε την μεγάλη ανατροπή και πάλι με τον Παπαδόπουλο Μ. Οι Αφαντενοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με το τέρμα του Μοσχηδιού.
Διαιτησία: Σπάρταλης (Δουλγέρης, Αχιολάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΑΦΑΝΤΟΥ: Γουργούλιας, Μοσχηδιού, Μακρυδημήτρης, Μοσχούς, Ηλίας, Διακίδης (88’ Σέντης), Λόγγος, Κανέλλος (71’ Μπακίρης), Μπάλα, Λαουδίκος, Χατζηγεωργίου (88’ Τζελάι)
ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Παπαδόπουλος, Ζαμαντάκης, Αποστόλου, (42’ λ.τ. Τσιαντούλας) Σκουλούδης, Παπαδόπουλος Μ., Λιούρας, Προβιάς (60’ Τοπάλ), Παπαχριστοδούλου (77’ Παπαδόπουλος Κ.), Στάππας, Χατζη Ομερ Ταμπάκ., Γεωργάλλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments