Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν τους βαθμούς ΑΕΡΑ και Δόξα Ψ.

Μοιράστηκαν τους βαθμούς ΑΕΡΑ και Δόξα Ψ.

0
aera psinthos
Dodekanisos

Σε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος και δύναμη ΑΕΡΑ και Δόξα Ψίνθου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο γήπεδο Αφάντου, σε αναμέτρηση για το πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς το ματς καθώς στην πρώτη τους ευκαιρία στο 2΄ κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Ο Μαλλιάκας έκανε τη βαθιά μπαλιά με τον Στεφανή να ανοίγει το σκορ μετά από την κόντρα που είχε με τον τερματοφύλακα Ηλία. Η απάντηση των Ψινθενών δεν άργησε να έρθει αφού έξι λεπτά αργότερα έφτασαν στην ισοφάριση με το σουτ του Λυριστή από τα όρια της μεγάλης περιοχής. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός της αναμέτρησης δεν έπεσε με την ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα να έχει τα ηνία ωστόσο το πρόβλημα ήταν στην τελική προσπάθεια.
Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε δραματικά με τους «ερυθρόλευκους» να πιέζουν ούτως ώστε να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα και τους φιλοξενούμενους να είναι πολύ καλά στημένοι αμυντικά και να προσπαθούν χτυπήσουν στις πολύ επικίνδυνες κόντρα επιθέσεις με τους Λυριστή και Ορφανό Β. . Στο 61΄ ο Λυριστής ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο ήταν αρκετά κινητικός δέχθηκε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) για σκληρό μαρκάρισμα. Από εκείνο το σημείο η Δόξα οπισθοχώρησε ακόμα περισσότερο, από την άλλη προσπάθησε να πάρει το τρίποντο με κάπως ανορθόδοξο τρόπο (μακρινές μπαλιές και γεμίσματα). Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ως το τέλος με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.
Πεντάλεπτη διακοπή στο 70΄
Να σημειωθεί ότι στο 70΄ υπήρξε πεντάλεπτη διακοπή στο ματς όταν ένας φίλαθλος της Δόξας, μετά από έναν διαπληκτισμό που είχε με παράγοντα της γηπεδούχου ομάδας έχασε τις αισθήσεις στις εξέδρες του γηπέδου. Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει μια σύγχυση και να βγει ο γιατρός του αγώνα εκτός αγωνιστικού χώρου για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Μετά από λίγο ο φίλαθλος ξαναβρήκε τις αισθήσεις του, τα «πνεύματα» ηρέμισαν και είχαμε και πάλι παιχνίδι.
Φάσεις και γκολ
2΄ Μετά από γέμισμα του Μαλλιάκα ο Στεφανής άνοιξε το σκορ μετά από κόντρα και με το αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0.
3΄ Δυνατό σουτ του Μπατέστα, έδιωξε με υπερένταση ο Καστριτσέας.
8΄ Ωραίο σουτ του Λυριστή από τα όρια της περιοχής η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας για το 1-1.
15΄ Μακρινό σουτ του Δανά έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Ηλίας.
20΄ Εκτέλεση φάουλ του Μαλλιάκα, λίγο άουτ.
47΄ Ο Στεφανής επιχείρησε το σουτ, στην αγκαλιά του Ηλία.
49΄ Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Ορφανός Β. έκανε το καλοζυγισμένο σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ.
85΄ Σέντρα του Μαλλιάκα από τα δεξιά, ο Τριχιάς πήρε την κεφαλιά λίγο άουτ.
90΄ Σουτ του Χατζηνικόλα έβγαλε δύσκολα ο Καστριτσέας.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Καστριτσέας και Στεφανής, από τη Δόξα άρεσαν οι Ηλίας και Λυριστής.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Καραγιάννης (Καλκαβούρας, Βλάχος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Καστριτσέας, Κατσιδώνης, Γιαννακάκης, Μαλλιάκας, Δανάς, Πλύγκος, Καλημέρης, Νικολής (75΄ Φιλιππάκος), Καραγιάννης (46΄ Γαργάλης), Στεφανής (86΄ Ροκάι), Τριχιάς
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Ηλίας, Δαλκίδης, Παναγιωτόπουλος, Στελλάς, Τσοπάνογλου (86΄ Κουνελλές) Σαββούλης, Μπατέστας (61΄ Ορφανός Χ.), Λυριστής, Ορφανός Δ., Χατζηνικόλας, Ορφανός Β.

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments