Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μοιρασιά στους Αγίους Αποστόλους

Μοιρασιά στους Αγίους Αποστόλους

0
ippotes damagitos
Dodekanisos

Τους βαθμούς μοιράστηκαν στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων Ιππότες και Δαμάγητος καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά από το ξεκίνημα και στο 6΄ πήραν το προβάδισμα με το σουτ του Έλιος. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ατσίδης έγραψε το 1-1.
Στην επανάληψη το ματς άνοιξε και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσαν να πάρουν το ματς. Μάλιστα ο Δαμάγητος έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 87’ όταν ο Γρηγοριάδης βρέθηκε απέναντι από τον Φουκαρά αλλά ο πορτιέρο των Ιπποτών κατάφερε να διώξει το πλασέ του σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού.
Διαιτητικό τρίο ήταν οι Παπακωνσταντίνου, Βασιλείου και Μπάρκας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Φουκαράς, Ζωάννου, Κοκιαντώνης, Ζώτα, Μαρίνος, Τσάκε, Γκίνος,. Εμίρογλου, Καραγιάννης (30’ λ.τ. Πουλάς), Αλιάι ( 78’ Ζαγκόζης), Έλιος
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Στεργενάκης, Μπιλιάς Α., Κυριακάκης, Συράκος, Κεφάλας (58’ Γρηγοριάδης), Μπιλιάς Φ., Χωρίτης, Τζαβάρας (75’ Μακρής) ,Μάχλης, Αρφαράς (46’ Πηδιάκης), Ατσίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments