Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιρασιά στο Βάτι

Μοιρασιά στο Βάτι

0
diagoras_aris
Dodekanisos

Ανταπόκριση Γιάννης Αρνάς

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν Διαγόρας Βατίου και Άρης Αρχαγγέλου σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του πρώτου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Βάση πάντως ευκαιριών, αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει ήταν ο Διαγόρας Βατίου ο οποίος δημιούργησε και έχασε πιο σημαντικές απ’ ότι ο αντίπαλος του.   Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως από το 756’ και μετά όχι μόνο ισορρόπησαν το παιχνίδι αλλά προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί φθάνοντας μια – δυο φορές με αξιώσεις στα καρέ του Αναστασά. Οι φιλοξενούμενοι ήταν επίσης καλύτεροι μέχρι τη στιγμή που άνοιξαν το σκορ (στο 23’) αλλά από εκεί οι του Διαγόρα ήταν αυτοί που πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ειδικά από το 45’ έως και το 75’ περίπου δημιούργησαν πολύ σημαντικές ευκαιρίες. Συγκεκριμένα:
-Στο 47’ ο Μικκιού έκανε το σουτ αλλά ο Χρυσανθής έδιωξε τη μπάλα με το ένα χέρι
-Στο 52’ ο Παπαδόπουλος εξ΄επαφής έκανε την προβολή αλλά ο Χρυσανθής έδωσε και πάλι την ομάδα του
-Στο 60’ και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απόκρουσε ωραία σε κόρνερ ένα σουτ του Παπαδόπουλου από καλό σημείο, ενώ
-Στο 73’ ο Διαγόρας Βατίου έχασε την μεγαλύτερη τους ευκαιρία με τον Παπαδόπουλου όταν από θέση τετ α τετ πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από την εστία και να καταλήξει άουτ.
Τα γκολ
Στο 23’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαμπριανού, ο Πέρρος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0 – 1.
Στο 25’ μετά από φάουλ του Ζουρούδη, ο Χρυσανθής προσπάθησε να μπλοκάρει τη μπάλα αλλά αυτή του έφυγε μέσα από τα χέρια και ο Παπαδόπουλος που καραδοκούσε από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 1.
Καλή ήταν η διαιτησία του Στέργου Γιακουμάκη (Στεφανάκης, Κόκκαλης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αναστασάς, Ζερβός, Κορκίδας, Γεωργαλλής, Μέντος, Σάββενας, (76’ λ.τ. Γιαννακόπουλος), Μικκιού, Ζουρούδης, Κανάρης, Παπαδόπουλος, Παπουρδάνος (84’ Αποστολόπουλος)
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής, Κοτσίκος, Γιαννιού, Καλημέρης, Σαπαλίδης, Πέρρος (86’ Φαρμακαλής), Χατζηνικόλας (60’ Μαρκόπουλος), Κοντόγιαννος, Πευκιανάκης, Λαμπριανός, Στάππας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments