Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιρασιά στο Βάτι

Μοιρασιά στο Βάτι

0
vati oloi
Dodekanisos

Ισόπαλοι με το «στείρο» 0-0 έμειναν Διαγόρας Β και Αστέρας Μ. στο Βάτι, σε αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να πετύχουν κάποιο γκολ. Μεγαλύτερη όλων ήταν στο τελυταίο λεπτό του ημιχρόνου όταν ο Μίρτσεφ έδωσε στο Διονυσακόπουλο που ολομόναχος και από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη ανέβασε στροφές χάνοντας τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει στο 57΄με την κοντινή προβολή του Αδάμου. Η πίεση από την πλευρά του Διαγόρα συνεχίστηκε και στο 70΄ ο Τόμαζος σούταρε με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να απομακρύνεται. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τις ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Τσοπανάκης (Τσέτσος, Βασιλείου)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Μαυρουδής, Μοσχής, Έλληνας, Καραγιάννης, Ζερβός, Κατσαρής, Αδάμος, Πρέτσι (46΄ Θεοδώρου), Παπουρδάνος (78΄ Τριανταφυλλίδης), Τομάζος, Χατζησάββας
ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Μήλιος, Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ., Διονυσακόπουλος (85΄ Λούππος), Καρπαθάκης, Καλοπήτας, Μπαϊρακτάρης, Μίρτσεφ (67΄ Βασιλειάδης), Δημητριάδης (78΄ Μαυριός), Κώστας, Πάττας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments