Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μοιρασιά στην Τήλο!

Μοιρασιά στην Τήλο!

0
nireas tilos
Dodekanisos

Χάρις σε ένα γκολ που σημείωσε ο Κουτσουμπάρης στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Νηρέας αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2 – 2 στην Τήλο κόντρα στον τοπικό Αθλητικό Όμιλο σε εξ’ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι φιλοξενούμενοι που έπαιζαν από το 60’ με παίκτη λιγότερο, μπόρεσαν στα τελευταία είκοσι λεπτά να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και τουλάχιστον να μην χάσουν το παιχνίδι. Ο Νηρέας ήταν αρκετά καλός και στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, ενώ οι Τηλιακοί είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου μέχρι και το 70’.
Στο 58’ ο Ηρακλής Σακελλάρης με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1 – 0 αλλά στο 65’ ο Κουτσουμπάρης με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 88’ ο Κώστας Σακελλάρης από θέση τετ α τετ πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 2 – 1. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσαϊντ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Κουτσουμπάρης με νέο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κασιώτης (Στεφανάκης, Αχιολάς). Στο 60’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Συράκος επειδή όπως γράφει το φύλλο αγώνα, κλώτσησε αντίπαλο εκτός φάσης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Αγγελιδάκης (87’ Μηλιός), Οίκουτας, Ρούκο, Σακελλάρης Κ., Κωστίδης, Χριστοφής, Νικολής, Σακελλάρης Κυρ. (89’ Φυλακούρης), Σακελλάρης Ηρ., Αγκάς (62’ Γερογιάννης), Οικονόμου
ΑΣ ΝΗΡΕΑΣ: Κιόττος, Ζούρδης Φιλ., Καρίνος, Συράκος, Ζούρδης Μερ., Τσουβαλάς, Κουδούνης Κουτσουμπάρης, Χειμωνέττος, Βολιτάκης (46’ λ.τ. Καμπουράκης), Μπιλιάς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments