Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιρασιά στην Κάρπαθο

Μοιρασιά στην Κάρπαθο

1
iraklis maritson
Dodekanisos

Τον πρώτο του βαθμό πανηγύρισε στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας ο Ηρακλής Μαριτσών αφού αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Ποσειδώνα Καρπάθου στην Κάρπαθου, για την 6η αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ήταν ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με τον δυνατό άνεμο που έπνεε στο γήπεδο Πηγαδίων να είναι κυρίαρχος και να μην αφήνει τους ποδοσφαιριστές των ομάδων να προσφέρουν ωραίο θέαμα στο κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Τελικά καμία από τις ομάδες δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Το παιχνίδι διαιτήτευε ο κ. Κάζας (Βασιλείου, Μαυρουδής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Τσιαβέλης, Κούτολο, Καζηλιέρης, Σπυριδάκης, Μαντίναος, Κουλάι (70΄ Καουκάκης), Καραλής, Τζιπιζίδης, Σπανός Μ. (77΄ Φράγκος), Βασιλειώτης
ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σκυλλάς, Παναγιώτου, Σαχίνης, Καρίκης Γ., Παπακωνσταντής Κ. (24΄ λ.τρ. Διακοηλίας), Ανδρεόπουλος, Μπάκης, Βασιλώττος Χ., Μπιλιάς, Γιαννακόπουλος Γ.(69΄ Βασιλώττος Ε.), Καρίκης Γ. (90΄ Τσούφιος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Καρπαθος
Καρπαθος
7 years ago

Ένα  πολύ  καλό  ματς  παρα τις δυσμσενεις  καιρικες συνθηκες με τους γηπεδουχους να εχουν την πρβτοβουλια σε ολον τον αγωνα να χανουν σημαντικες ευκαιριες . Οι φιλοξενουμεμοι με αμυντικους προσανατολοσμους καταφεραν να απειλησουν δυο φορες .
Πολυ μετριος ο διαιτητης του αγωνα που δεν μπορεσε να ανταποκρθει στο ματς. Ανεχθηκε τις προκλητικες καθυστερησεις των φιλοξενουμενων (δείχνοντας επιτελους καρτα στο 90 ) απο το πρωτο λεπτο της της επανάληψης.
Χαρακτηριστικο της μετριας διαιτισιας οταν στο 80 λεπτο και ακριβως μπροστα απο τον 2 βοηθο παιχτης των γηπεδουχων δεχτηκε χτυπη,α στο προσωπο που ο κυριος αυτος εκανε οτι δεν ειδε .