Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιρασιά στην Κάρπαθο

Μοιρασιά στην Κάρπαθο

0
poseidonas endekada
Dodekanisos

Τους βαθμούς μοιράστηκαν Ποσειδώνας Καρπάθου και Δόξα Καρδάμαινας καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο παιχνίδι που έκανε «ποδαρικό» για το νέο έτος. Η αναμέτρηση ήταν εξ΄ αναβολής για την 11η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας.
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων. Από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου έπαιζε με επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Στο 28΄ ο Κουρζής Α. με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του για το 0-1. Στο 38΄ οι Καρπάθιοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια ωστόσο ο Βασιλειώτης από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν εκ νέου δυνατά και στο 60΄ έφτασαν στην ισοφάριση με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπανού Ε. για το 1-1. Η Δόξα δεν πτοήθηκε αφού στο 79΄ ο Χατζηαντωνίου με πέναλτι έκανε το 1-2. Στα τελευταία λεπτά ο Ποσειδώνας πίεσε με την μπάλα να πηγαίνει «πάνω-κάτω» και το παιχνίδι να γίνεται ροντέο. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Σπανός Ε. (δεύτερο προσωπικό τέρμα) στο 92΄ με πέναλτι. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 ποδσσφαιριστές λόγω της αποβολής του Μέμα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς (Βούλγαρη, Διακοφιλιππής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Κούτολο, Καζηλιέρης, Σπανός Ι., Κουλλάι (82΄ Κοντονικόλας), Μαντίναος, Καραλής, Σπανός Ε., Βασιλειώτης, Τσιπιζίδης, Νασόπουλος
ΔΟΞΑ Κ.: Γιακούμαρος, Τσίκνης, Παντελής, Κουρζής Ι., Μέμα, Κουρζής Α., Χατζηαντωνίου (79΄ λ.τρ. Χαντακάρος), Πής, Λαμάι, Χατζηπαναγιώτης, Οχτάρας (70΄ Πατσαβούδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments