Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιρασιά στη Λίνδο

Μοιρασιά στη Λίνδο

0
kleovoulos asteras
Dodekanisos

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Κλεόβουλος και Αστέρας Παστίδας στο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Λίνδου για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Το τελικό 1 – 1 «σφράγισε» τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε την ευκαιρία να πάρουν τους βαθμούς της νίκης.
Τα πάντα κρίθηκαν μέσα σε ένα λεπτό. Στο 28’ ο Καραγιάννης από κοντά με πλασέ έκανε ο 0 – 1 και ένα λεπτό μετά (στο 29’), μετά από σέντρα του Κολιάδη μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Μασάδο με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βαγγέλης Κατσιδώνης και «βοηθοί» του ήταν οι Στέργος Γιακουμάκης και Κόκκαλης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Ναούμ(72΄λ.τ. Καραγιάννης), Διάκουλας, Χατζημανώλης, Κωστάκης Μ., Κακλαμάνος, Συμεωνίδης Γ., Παπαοικονόμου, Κολιάδης(50΄Παπαϊωάννου), Μουρίλιο(89΄Λάμπης), Κωστάκης Π., Μασάδο.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης, Καρύδης (87΄Τσάφης), Μάτσης, Καραγιάννης, Βασιλείου, Καλαγρής, Γεωργαλλής (65΄Λενιού), Μακρής, Σκόρπος, Πάπα, Παπαστάμος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments