Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιρασιά στα Μάσαρι

Μοιρασιά στα Μάσαρι

0
DSCN0215
Dodekanisos

Μπλεγμένος σε περιπέτειες εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αστέρας Μασσάρων ο οποίος παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 2 – 2 στο γήπεδο του στη Δόξα Ψίνθου. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν αρέσει καθόλου στους γηπεδούχους οι οποίοι δεν μπόρεσαν να πάρουν τη βαθμολογική ανάσα που ήθελαν. Οι «βυσσινί» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 4’ με τον Λυριστή ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Μήλιου, πάσαρε στον Κωστομοίρη και αυτός έκανε το 0 – 1. Το αποτέλεσμα αυτό διατηρήθηκε σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, ο Αστέρας προσπάθησε να μπει πιο δυνατά και τα κατάφερε. Έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του και έτσι στο 63’ ο Πάττας με ωραία προσπάθεια και σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1 – 1. Στο 70’ μάλιστ6α οι γηπεδούχοι πέτυχαν και άλλο τέρμα με κοντινό πλασέ του Μίρτσεβ (2 – 1). Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ορισμένα μέτρα και κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση στο 78’. Ήταν μια φάση με τη σφραγίδα του Θεόδωρου Λυριστή ο οποίος πήρε τη μπάλα από τα αριστερά και με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 2 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιαννίδης (Γιακουμάκης, Λαζός)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Μήλιος, Μαυριός (28΄ Βασιλειάδης), Διονυσακόπουλος, Στογιανόφσκι, Καλοπήτας (46΄ Κώστας), Καρπαθάκης, Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ., Γρηγοριάδης (79΄ Μπαϊρακτάρης), Μίρτσεφ, Πάττας
ΔΟΞΑ Ψ.: Ηλίας, Στελλάς, Παναγιωτόπουλος, Ορφανός Χ., Μπαρμπαντώνης, Ορφανός Β., Χατζηνικόλας, Μπατέστας (12΄ λ.τρ. Κουνελλές), Δαλκίδης, Κωστομοίρης (90΄ Κωστομοίρης), Λυριστής Θ. (91΄ Σαββούλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments