Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Μοίρασε συγχαρητήρια ο Θεοδοσιάδης, “έτοιμοι στην έναρξη”, είπε

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Θεοδοσιάδης, “έτοιμοι στην έναρξη”, είπε

0
Dodekanisos

Συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη Σούδας αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας μοίρασε ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο προπονητής του Διαγόρας, με δηλώσεις που έκανε στο athlitiko.gr αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ήταν ένα συναρπαστικό και πάρα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Ξέραμε ερχόμενοι εδώ ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα, δύο προκρίσεις και ότι το κίνητρο, ο ενθουσιασμός και η ενέργεια που βγάζει η ομάδα και προέρχεται από αυτά τα αποτελέσματα ενδεχομένως να μας δημιουργήσει καταστάσεις και αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι υπομονής, σίγουρα η ομάδα μας δεν είναι ακόμη έτοιμη στην παρούσα φάση, αλλά ήταν ένα επίσημο παιχνίδι και πρέπει να μπουν οι παίκτες σε μία τέτοια διαδικασία όπου το αποτέλεσμα είναι κυρίαρχο στοιχείο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό με καλά και κακά σημεία στο παιχνίδι.

Γι’ αυτό γίνονται αυτά τα παιχνίδια, το προσεγγίσαμε σαν παιχνίδι προετοιμασίας, θα αξιολογήσουμε, θα αναλύσουμε, θα χτίσουμε πάνω στα πλεονεκτήματά μας και θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τις αδυναμίες μας ώστε όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί υπάρχει και ένας παράγοντας που δεν είναι δικαιολογία αλλά θέλω να τον αναφέρω, ήταν ένα δύσκολο ταξίδι για εμάς, πρωινές ώρες φτάσαμε στα Χανιά και ίσως αυτό επηρέασε την απόδοση κάποιων παικτών. Πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα του Αρη Σούδας, πραγματικά είναι μια ανταγωνιστική ομάδα για την κατηγορία της, όπως και στον συνάδελφο προπονητή και εύχομαι να έχουν μία πάρα πολύ καλή χρονιά στο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχουν».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments