Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μοίρασε μπράβο ο Καραμηνάς

Μοίρασε μπράβο ο Καραμηνάς

0
karaminas2
Dodekanisos

Ικανοποιημένος από την άνοδο της ομάδας του στην Α’ Κατηγορία παρά την ήττα από τον Αστέρα Μασσάρων, νιώθει ο τεχνικός του Ποσειδώνα Καρπάθου Γιάννης Καραμηνάς. Ο ίδιος πάντως με δηλώσεις που έκανε στο news12 παραδέχεται πως ήταν λάθος η αντίδραση του να μην αφήσει τους παίκτες του να πανηγυρίσουν μετά το τέλος του αγώνα. Συγκεκριμένα είπε:
«Η αντίδραση μου ήταν λάθος. Σκοπός μας εξάλλου δεν ήταν το πρωτάθλημα αλλά η άνοδος. Απλώς κυριάρχησε μια πίκρα εκείνη την ώρα γιατί δεν μπορέσαμε στα κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια να πάρουμε τη νίκη. Τα play off ήταν μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία που οι νεαροί παίκτες δεν μπορούσαν να την αντέξουν. Για τον λόγο αυτό μετά το τέλος του αγώνα αρκετοί έκλαιγαν».
Μιλώντας για το παιχνίδι, τόνισε:
«Μέχρι το 60’ πιστεύω ότι στεκόμασταν καλύτερα στο γήπεδο. Μετά το 1 – 0 κυριάρχησε ο Αστέρας και επικράτησε δίκαια. Ο Αστέρας ήταν μια πιο έμπειρη ομάδα»
Ο κ. Καραμηνάς έκανε ιδιαίτερη μνεία για τη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα του ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και σε δυο παίκτες. Τον Μουσακίνια και τον Σκυλλαράκη:
«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αστέρα που πραγματικά μας έκαναν μια εξαιρετική φιλοξενία. Θα ήθελα να εξάρω όμως ιδιαίτερα δυο παίκτες των Μασσάρων. Τον Μουσακίνια και τον Σκυλλαράκη. Είναι δυο πολύ καλοί αθλητές και έχουν μεγάλο ήθος. Ξέχωρα από το γκολ που έβαλε ο Μουσακίνιας το οποίο ήταν πολύ ωραίο, πλησίασε και ορισμένους πιτσιρικάδες που κλαίγανε και προσπαθούσε να τους ηρεμήσει. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη σαιζόν. Πολλά μπράβο και στους παλιούς που θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στην Α’ Κατηγορία γιατί έχουν να αποδείξουν ακόμα πολλά πράγματα για τον εαυτό τους»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments