Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιραίος ο τραυματισμός, ατυχία για τον Άρη

Μοιραίος ο τραυματισμός, ατυχία για τον Άρη

0
traymatismos_xatzinikola
Dodekanisos
Μόνο “γκαντέμικη” μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή χρονιά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή Κώστας Χατζηνικόλα που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Τετάρτης 2/11 με τον Ακουσίλαο(φώτο) όταν το πόδι του “κόλλησε” στον αγωνιστικό χώρο και αναγκάστηκε να ζητήσει αλλαγή από τον προπονητή του Στάθη Φαρμακίδη, με τον Γεωργά να τον αντικαθιστά στο 30′ .
Το αποτέλεσμα της εξέτασης φανέρωσε ρήξη πρόσθιου χιαστού , που σημαίνει πως ο 25χρονος αμυντικός- μεσος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να απουσιάσει από την ενεργό δράση, για την αποθεραπεία του, για έξι περίπου μήνες.
Από όσα πάντως γνωρίζουμε ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου εντός δέκα ημερών προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα εν όψει της επόμενης περιόδου.
Tο news12.gr του εύχεται περαστικά και να γρήγορη επιστροφή εντός γηπέδων.

Τέλος να αναφέρουμε ότι χθες η ομάδα του Άρη επιδόθηκε σε φιλικό αγώνα με τον Κλεόβουλο στη Λίνδο δεχόμενος ήττα με 2-1, σε ένα παιχνίδι που ο προπονητής Στάθης Φαρμακίδης “άδραξε” της ευκαιρίας να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα στο φετινό πρωτάθλημα και να μείνει ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδος.Τα γκολ για την ομάδα του Κλεόβουλου πέτυχαν οι Γκίπι ( 3′ ) και Μασάδο(38′) ενώ ο Λαμπριανός μείωσε σε 2-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Για την ομάδα του Βασίλη Καραγιάννη αγωνίστηκαν οι : Ναούμ, Αγγέλοφ, Λάμπης Θ., Φραντζάκης,Πίτσης, Συμεωνίδης, Κακλαμάνος, Μασάδο, Γκίπι, Πέρος, Μάντσεφ καθώς επίσης και οι Μαρκίου, Αγγελιδάκης, Παυλακίδης, Κούκουρας, Δελληγεωργίου, Χουίρης, Ανατσασιάδης, Λάμπης Β., Μπάκας Τ., Μιχαήλ, Ιακωβίδης.

Ενώ για λογαριασμό του Άρη έπαιξαν οι Βαρέλης, Δημητρούλης, Γεωργάς, Σακελλάρης Α, Στάτης, Μπεγκάσι, Κολιού, Θρήσκος, Μαγιόγλου, Γκίσο, Μακρας, καθώς επίσης και οι Λάμπρου, Λαμπριανός, Ξύππας, Παπαοικονόμου, Λαμάι, Κοντόγιαννος, Κοτσίκος.

Σοφία Κασιώτη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments