Αρχική Uncategorized Μιχάλης Κασιώτης

Μιχάλης Κασιώτης

0
Μιχάλης Κασιώτης
Dodekanisos

Ο Μιχάλης Κασιώτης, γνωστός επιχειρηματίας στην Μεσαιωνικής Πόλης, δίνει την μάχη των δημοτικών εκλογών στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου και επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ΡΟΔΟΣ Δύναμη Πολιτών, Φώτη Χατζηδιάκου.

«Γεννήθηκα στ’ Αφάντου και άρχισα τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες από το 1977. Η εμπειρία μου με την τοπική αυτοδιοίκηση από το 1978-1986 ως επικεφαλής της μειοψηφίας στην αρχή και ως αντιπρόεδρος στη συνέχεια της πρώην κοινότητας Αφάντου, ως μέλος και αντιπρόεδρος Δ.Σ. Κοινωφελών Ιδρυμάτων ( 1980 – 1985 ), μέλος της επιτροπής τεχνικού σχεδιασμού πολεοδομικών θεμάτων ( 1986 – 1990 ) και της Επιτροπής Ακτών του Δήμου Ρόδου ( 2006 – 20010 ) και τέλος ως αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καταστημαρχών Μεσαιωνικής Πόλης δείχνει τη θέληση και τη διάθεση μου για προσφορά στον τόπο και τους φίλους συνδημότες μας. Αγωνίζομαι για την ανάδειξη των προβλημάτων των επιχειρηματιών, εργαζόμενος για την επίλυση τους και παρεμβαίνω ανυποχώρητα εδώ και πολλά χρόνια στα τοπικά δρώμενα.

Ανταποκρινόμενος στο τιμητικό για μένα προσκλητήριο κάλεσμα επέλεξα να συμπορευθώ μαζί με τον ΦΩΤΗ ΧΑΤζΗΔΙΑΚΟ στη μεγάλη προσπάθεια αναγέννησης της πόλης μας και με αίσθημα ευθύνης θέτω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ρόδου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments