Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Νέα κυβίστηση Μητσοτάκη, αποφασίζει και διατάζει για τους υγειονομικούς!

Νέα κυβίστηση Μητσοτάκη, αποφασίζει και διατάζει για τους υγειονομικούς!

0
Dodekanisos

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αρκετές φορές στην διάρκεια της θητείας του αναιρέσει τον λόγο του, δημιουργώντας σύγχυση και πολλές φορές χάος με τα λεγόμενα του. Το ίδιο συνέβη και στο πρόσφατο διάγγελμα του, πέφτοντας πολύ στα μάτια των υγειονομικών της χώρας.


Και αυτό διότι πριν λίγο καιρό ο ίδιος έλεγε ότι το θέμα αυτό η κυβέρνηση θα το δει τον Σεπτέμβριο και μάλιστα μέσα από διάλογο. Ο Σεπτέμβριος έγινε Ιούλιος ξαφνικά και ο υποτιθέμενος διάλογος εξαφανίστηκε και έγινε «αποφασίζω και διατάζω». Παρά τις «φωνές» σε όλη την Ελλάδα πολλών επιστημόνων που φυσικά είναι απέναντι στο …υγειονομικό απαρτχάιντ, ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα.

Tο παράδειγμα που έδωσε με την υγειονομικό υπάλληλο και τον καρκινοπαθή ασθενή, δεν μπορεί να σχετίζεται μόνο με τον κορωνοϊό. Δεν είναι καινούργιο. Διότι πάντα, ένας καρκινοπαθής κινδύνευε περισσότερο από την οποιαδήποτε μεταδοτική ασθένεια, ακόμα και από την απλή γρίπη. Για τον λόγο αυτό, ήταν δεδομένο ότι και οι δυο θα έπρεπε να φορούν μάσκα.

Εμμονή που δημιουργεί μεγάλες εντάσεις

Η εμμονή του κ. Μητσοτάκη με τους εμβολιασμένους είναι δεδομένο ότι θα δημιουργήσει μεγάλες εντάσεις στην κοινωνία με αρκετό κόσμο να βρίσκεται ήδη …στα κάγκελα έτοιμο να ξεσηκωθεί και να βγει στους δρόμους. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η διαδικασία αυτή μπορεί και να έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Είναι μια περίεργη κατάσταση που ίσως οδηγήσει και σε πρόωρες εκλογές.

Και έτσι όπως είναι τα πράγματα, ίσως τελικά κάτι τέτοιο να ήταν μια …σανίδα σωτηρίας για τον Μητσοτάκη. Και αυτό διότι η βάση αυτών των εκλογών δεν θα ήταν πολιτική. Αλλά πολύ περισσότερο η «κόντρα» εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων όπου ο κ. Μητσοτάκης θα προσπαθήσει να έχει μαζί του κάτι παραπάνω από το 50% για να μπορεί να επιβιώσει…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments