Αρχική Επικαιρότητα Μητροπολίτης Πειραιώς: “Που είναι το πρόβλημα με το εμβόλιο;”

Μητροπολίτης Πειραιώς: “Που είναι το πρόβλημα με το εμβόλιο;”

1
Dodekanisos

Συνεχίζει τις δημόσιες τοποθετήσεις της η επίσημη Εκκλησία που τάσσονται ξεκάθαρα υπέρ του εμβολιασμού. Σειρά πείρε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ο οποίος μιλώντας στο MEGA συγκρίνει δημόσια όλα τα εμβόλια που κάνει ένα μικρό παιδί και είναι δοκιμασμένα πολλά χρόνια με το νέο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. «Ένα παιδί μέχρι 2 ετών κάνει 16 εμβόλια», υποστηρίζει και συνεχίζει, «που είναι το πρόβλημα να κάνει και το 17ο;».

Αναλυτικά όλη η τοποθέτηση του είναι η ακόλουθη:

«Εκπλήσσομαι που ακούω υγειονομικούς να εκφράζουν αμφιβολία για ένα τόσο απλό θέμα όπως είναι ο εμβολιασμός ο οποίος ήταν η αιτία να πάψουν τρομερές ασθένειες όπως είναι η πολιομυελίτιδα, η φυματίωση, ο τέτανος, η λύσσα, η ευλογιά και άλλα που ήταν θανατηφόρα. Αυτή τη στιγμή ένα παιδάκι όταν γεννιέται μέχρι να γίνει δυο ετών κάνει 16 εμβόλια μέχρι να γίνει 2 ετών. Που είναι λοιπόν το πρόβλημα να γίνει το 17ο; Εγώ χθες έκανα το εμβόλιο της γρίπης γιατί έχω κάνει μια εγχείρηση διαφράγματος και κάθε χρόνο το κάνω επειδή κολλάω εύκολα. Καμία επίπτωση και καμία παρενέργεια δεν έχει. Όλο αυτό το θέμα ανακινείται από μια βαθιά στρέβλωση των πραγμάτων. Το μόνο που μπορώ να πω ότι προσεύχομαι ο Θεός να φωτίσει τους ανθρώπους αυτούς να καταπαύσουν αυτή την πολεμική η οποία στρέφεται εναντίον της υγείας των συνανθρώπων τους και της δημόσιας υγείας. Λυπούμε πάρα πολύ και θλίβομαι. Ξέρετε μας υβρίζουν χυδαία αλλά δεν πειράζει είναι το στέφανος μας. Ως προδότες και ως πουλημένους. Προκαλώ οποιονδήποτε να έρθει και αν βρει ένα ευρώ να το πάρει. Του το δίνω από τώρα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ευα
Ευα
2 years ago

Διαστρέβλωση η άγνοια ο μητροπολίτης ? Διαβάστε την ανάλυση του γιατρού πατρός Στυλιανού γιατί δεν κατανοείτε τα βασικά .1. Το εμβόλιο του κορονοιου ΔΕΝ είναι ίδιο ούτε ίδιας τεχνολογιας με τα κλασσικά δοκιμασμένα παιδικά εμβόλια . Δεν είναι απανεργοποιημενου κορονοιου. Είναι γονιδιακα Ενδοκυττάρικα σκευάσματα για πρώτη φορά στον άνθρωπο χρησιμοποιούνται μαζικά ως ‘ εμβολια’ για παραγωγή αντισωμάτων ακιδος. Δεν τα χρειαζομαστε δηλαδή γιατί με τα παραδοσιακά που χαίρουν μεγαλύτερης αποδοχής λόγω της καλύτερης ανοσίας που δημιουργούν σε ολόκληρο το κορονοιο , θα είχαμε περισσότερη αποδοχή
2. . Ούτε ο κορονοιος είναι πολυομελιτιδα ούτε ιλαρά! !!.Οι κορονοιου ΔΕ δίνουν εφόρου ζωής ανοσία όπως με τους ιούς στα άλλα εμβόλια ( εκτός γρίπης) που γίνονται στα παιδιά και κρατούν μια ζωή
3. Δεν έχει τη θνησιμότητα του τετάνου που είναι σχεδόν 100% ούτε τους ακρωτηριασμούς της πολυομελιτιδας ο κορονοιος στα παιδιά. Ο κορονοιος είναι ακόμα πιο ελαφρύς από τη γρίπη στα παιδιά . Άρα τι τα μπερδεύετε ?
4. Το ανοσοποιητικό των παιδιών λειτουργεί τέλεια και προστατεύονται καλύτερα αν κάνουν φυσικά αντισώματα έναντι ολόκληρου του κορονοιου .
5. Δεν υπάρχουν μελέτες για μακροχρόνιες πάρενργειες στα παιδιά.
6.Δεν υπάρχει αποδεδειγμένο ενδεδειγμένο πολύ μεγαλύτερο όφελος από ρίσκο για τα παιδιά αλλά τουναντίον. Οπότε είναι ανήθικο να εξαναγκάζονται με έμμεσες πιέσεις από σχολεία γυμναστήρια πανεπιστήμια να εμβολιαστούν γι αυτη την συγκεκριμένη ίωση με τα συγκεκριμένης τεχνολογίας εμβόλια. .
7. Μόνο στις ηλικίες της δικής σας και πάνω είναι σαφώς ενδεδειγμένο αποδεδειγμένα μεγαλύτερο όφελος από το εμβόλιο από ότι τα ρίσκα του.

Δεν είναι ιατρική παραπληροφόρηση να τα τσουβαλιαζετε λοιπόν όλα μαζί ?

Last edited 2 years ago by Ευα