Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν βαθμούς Διγενής και Απόλλωνας

Μοιράστηκαν βαθμούς Διγενής και Απόλλωνας

0
Dodekanisos

Μετά από ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι με ένταση και πάθος, Διγενής και Απόλλωνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο γήπεδο Κοσκινού, για την 16η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένοι με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά πρωτοβουλία, ωστόσο καμία από τις ομάδες δημιούργησε μεγάλη κλασική ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν καλύτερος και οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες ήταν περισσότερες. Οι ομάδες μάλιστα είχαν και από ένα δοκάρι. Στο 48΄ ο Νίκα με σουτ στην κίνηση σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 62΄το σουτ του Καντιμοίρη είχε την ίδια κατάληξη. Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα γκολ με τον Καρπαθάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως ο παίκτης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ από τον 2ο βοηθό κ. Μαυρουδή με την φάση να θεωρείτε ως μη γενόμενη. Λίγα δευτερόλεπτα ο κ. Γιαννουκάς έδωσε τέλος στο ματς που έφερε τις ομάδες να μοιράζονται τους βαθμους.

Το φιλμ του αγώνα

5΄ Απευθείας φάουλ του Κετσέ σε κόρνερ ο Ροδίτης.

35΄ Σουτ του Κετσέ η μπάλα άουτ.

38΄ Ο Διακουράκης σούταρε η μπάλα λίγο έξω.

45΄ Μακρινό σουτ του Τσιπιζίδη με δεύτερη προσπάθεια θα μπλοκάρει ο Ροδίτης.

48΄ Μετά από φάουλ του Χατζηνικόλα ο Νίκας με σουτ στην κίνηση θα «σημαδέψει» το κάθετο δοκάρι του Ροδίτη.

62΄ Ο Καντιμοίρης θα σουτάρει μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Γεωργιάδη να περάσει άουτ.

69΄ Ωραία προσπάθεια του Κώτη και σουτ, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Γιαννουκάς (Μοσχάτος, Μαυρουδής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Παπασταμάτης, Κώτης, Μοσκιού (87΄ Καματερός), Τσιπιζίδης (84΄ Κουλιμπαλί), Καρπαθάκης, Κετσές, Μικκιού, Χατζηνικόλας (72΄Χουτεσιώτης), Διακάκης (56΄ Σκούμπρος),Νίκας

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ροδίτης, Νικολός, Σαχίνης (75΄ Ροκάι), Μπάρδης (62΄ Καλαϊτζίδης), Διακουράκης, Κυρίτσης, Γεωργιάδης, Μαθιός, Παλάζης (87΄ Φιλιππάκος), Κίτσος, Καντιμοίρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments