Αρχική Εφηβικό Μοιρασιά στ’ Αφάντου

Μοιρασιά στ’ Αφάντου

0
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, Α.Ε.Ρ.Αφάντου και Διγενής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς, μόλις στο 7’, με τον Νικολή (1-0). Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω, ανέβασαν την απόδοση τους και στο 20’ ο Δραμουντανής ισοφάρισε σε 1-1. Στο 32’, ο ίδιος παίκτης έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2) και στην συνέχεια, ο Διγενής δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να αυξήσει την διαφορά τερμάτων.

Στην επανάληψη, ο Α.Ε.Ρ.Α. ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα στο 50’ να ισοφαρίσει σε 2-2, με γκολ που πέτυχε ο Γκάμης. Στο 65’, η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε και πάλι (3-2), και πάλι με σκόρερ τον Γκάμη. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Αντωνίου, στο 88’.

Κατά τα άλλα, σοβαρά παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου έκανε ο προπονητής του Διγενή, Αντώνης Οικονομάκης: «Το γήπεδο είναι κάτι χειρότερο από ακατάλληλο. Σε πολλά σημεία έχουν ξηλωθεί οι ραφές, έχει εξογκώματα με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνο, ειδικά για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που κινδυνεύουν να σταματήσουν το ποδόσφαιρο, ενώ μόλις έχουν ξεκινήσει.»

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Λυριστής (Τσέπουρας, Τσακμακίδης)
Α.Ε.Ρ.ΑΦΑΝΤΟΥ: Γκουγκουντρής, Κρητικός, Φωτάρας, Παπαναστασίου, Καρακωνσταντής, Νικολής, Κωνσταντινίδης, Χρυσοβέργης, Νικολού, Μάρκο, Πετράς. Αγωνίστηκαν και οι Τσανάκου, Γκάμης, Πέρος και Χατζηαντώνης.
ΔΙΓΕΝΗΣ: Σκαρπέτης, Γαλατάς, Διονυσόπουλος, Κωνσταντινίδης, Δραμουντανής, Ισκάς, Βαρδόπουλος, Οικονομίδης, Αντωνίου Ηρ. Του Α., Τάλος, Αναστασάκης. Έπαιξαν και οι Κοροδήμος και Τσουκάλης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments