Αρχική Στήλες Απόψεις Μήπως ο Μωυσης πηρέ τους Ισραηλίτες σε λάθος περιοχή;

Μήπως ο Μωυσης πηρέ τους Ισραηλίτες σε λάθος περιοχή;

0
Dodekanisos

Του Τάσου Βογιατζόγλου

 Το μονό πράγμα που δεν συγχωρούν οι Ισραηλίτες στον Μωυση είναι ότι τους γυρνούσε  40 χρόνια μέσα στην έρημο και τελικά τους  πήγε στην μόνη περιοχή της Μέσης Ανατολής, που δεν είχε  πετρέλαιο.
    Φαγητό και Ασφάλεια, τους είπε ότι θα βρουν στη γη της επαγγελίας, αν τον ακολουθήσουν και φύγουν από την Αίγυπτο . Όμως εκεί οι Ισραηλίτες δεν βρήκαν αυτά που τους υποσχέθηκε και έγιναν άγριοι και βάρβαροι πολεμιστές για να επιβιώσουν.
   Σίγουρα και καλά λεφτά λένε στους αθλητές από την άλλη Ελλάδα, ότι θα βρουν στον Κολοσσό, Ρόδο και Διαγόρα, οι προπονητές τους που θέλουν να τους φέρουν  στο νησί μας.
    Όμως τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Η Ρόδος δεν είναι πια, νησί της επαγγελίας, Ρόδος αλλά της κακομοιριάς, που περνάει σοβαρή κρίση στον οικονομικό, επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα.
  Όσοι στον Διαγόρα μας λέγανε  ότι, δεν υπάρχει πρόβλημα χρημάτων, μιλούσανε για τα χρήματα κάποιων άλλων και ποτέ των δικών τους.
   Όμως και αυτοί οι κάποιοι άλλοι δεν υπάρχουν πια, στον αθλητικό χώρο του νησιού της Ρόδου. Η περίοδος των παχιών αγελάδων, τελείωσε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments