Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Μηνύματα ενότητας, ψυχραιμίας αλλά και αισιοδοξίας έστειλε ο Μητσοτάκης

Μηνύματα ενότητας, ψυχραιμίας αλλά και αισιοδοξίας έστειλε ο Μητσοτάκης

0
Dodekanisos

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Μηνύματα ενότητας, ψυχραιμίας αλλά και αισιοδοξίας εξέπεμψε κατά την παρουσία του στη Σύμη και στη Ρόδο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας να υπογραμμίσει ότι η χώρα, τα νησιά του Αιγαίου έχουν προοπτική και μέλλον έστω κι αν σήμερα βιώνουν δύσκολες στιγμές που οφείλονται στην τραγική διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ο πρόεδρος μας έγινε δεκτός από τους κατοίκους της Ρόδου και της Σύμης ως  «εν δυνάμει πρωθυπουργός», στάθηκε με υπευθυνότητα στις οξυμένες ελληνοτουρκικές σχέσεις με ευθύνη της απέναντι χώρας και ζήτησε ενότητα. Όπως τόνισε στο μήνυμα του «μόνο με την Ενότητα του ελληνικού λαού μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις». Υπενθύμισε προς όλους λαό και πολιτικό σύστημα ότι «το Έθνος μας μεγαλούργησε όταν ήταν ενωμένο και υπέστη εθνικές τραγωδίες, όταν ήταν διχασμένο».
Στη συνάντηση με τους φορείς ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε με προσοχή τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις τους σημειώνοντας ότι  η χώρα, τα νησιά μας, έχουν ανάγκη από μια βιώσιμη, ορθολογική ανάπτυξη που θα καλύπτει τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Εστίασε στην υπερφορολόγιση από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που έχει γονατίσει τη μεσαία τάξη και δεσμεύτηκε ακόμη μια φορά ότι πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης του θα είναι οι μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών για να μπορέσει ο χώρος των επιχειρηματιών να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και να αναπτυχθεί αντί να βάζει λουκέτα.
Ειλικρινής, με ξεκάθαρες θέσεις και απόψεις ο πρόεδρος μας έπεισε τους συνομιλητές του ότι απέναντι τους έχουν ένα φερέγγυο συνομιλητή που καμιά σχέση δεν έχει με τους συγκυβερνώντες που έταζαν λαγούς με πετραχήλια πριν έρθουν στην εξουσία και τα ξέχασαν μόλις ανέλαβαντην διακυβέρνηση της χώρας.
Εξάλλου δεν ήταν καθόλου τυχαία η συμπεριφορά των πολιτών, των νέων αλλά και των μικρών παιδιών που ήθελαν να ανταλλάξουν μια κουβέντα, μια χειραψία, με τον πρόεδρο μας. Η αποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον απλό κόσμο ήταν πρωτόγνωρη, γεγονός που δείχνει ότι εκτιμάται η σοβαρότητα, η ειλικρίνεια αλλά και οι σταθερές απόψεις που σήμερα δυστυχώς είναι ζητούμενο στο πολιτικό σύστημα της χώρας μας.
Η επίσκεψη του προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη μας γέμισε αισιοδοξία  και είμαστε βέβαιοι ως ΝΟ.Δ.Ε  Δωδ/σου ότι σύντομα η θλιβερή παρένθεση που ζούμε θα λάβει τέλος και μια νέα μέρα θα ανατείλει για τη χώρα μας, για τα νησιά μας.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments