Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μήνυση υπέβαλε η Ρόδος!

Μήνυση υπέβαλε η Ρόδος!

0
ntouroutlis makis
Dodekanisos

Μήνυση κατά αγνώστων υπέβαλε σήμερα η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος με αφορμή την «επίθεση» που δέχθηκαν τα αποδυτήρια της ομάδας. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος και έχει την υπογραφή του προέδρου Μάκη Ντουρουτλή αναφέρει τα εξής:
«Η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος ανακοινώνει ότι σήμερα υπέβαλε μήνυση κατ’ άγνώστων γιατί για πολλοστή φορά οι γνωστοί – άγνωστοι μπήκαν στα αποδυτήρια της ομάδας μας και έκαναν καταστροφές. Σε συνδυασμό με τις καταστροφές που έγιναν και στο δημοτικό στάδιο πλέον το θέμα ανατέθηκε στην αστυνομία και στην δικαιοσύνη. Ας αναλάβουν οι υπεύθυνου των Συνδέσμων αλλά και του σωματείου τις ευθύνες τους. Οι υπογραφές των υπευθύνων για τις καταστροφές είδαν όλοι ποιοι τις έβαλαν. Φτάνει πια . Το «αστείο» κατάντησε γελοίο και πλέον τα πράγματα είναι σοβαρά»
Συλλυπητήριο για τον Καταβενάκη
Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Ρόδος μετά την αναγγελία θανάτου του Αλέκου Κατταβενάκη ιδρυτή και επί σειρά ετών προέδρου και γενικού γραμματέα του συλλόγου μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments