Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Μην μας διαιτητεύσετε ξανά κ. Γιαννουκά”

“Μην μας διαιτητεύσετε ξανά κ. Γιαννουκά”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Τάσου Γιαννουκά στο παιχνίδι με την ΑΕ Κύπρου εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Αρχίπολης. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Μετά και το σημερινό παιχνίδι, νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε 2 μεγάλα «Συγνώμη», απ’ το φίλαθλο κόσμο:

  1. «Συγνώμη» που σήμερα παίξαμε, μόνο για την Ιστορία του Εθνικού.
  2. «Συγνώμη» που δεν αντιδράσαμε στο ορισμό του διαιτητή Γιαννουκά, ο οποίος σε όποιο παιχνίδι και αν μας διαιτήτευσε φέτος ήταν πολύ «κακός». Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τη δεύτερη αγωνιστική με αντίπαλο τη Λάρδο, αποβάλει το τερματοφύλακα μας για εξύβριση(4 αγωνιστικές), ενώ έπρεπε να τιμωρήσει διαφορετικό ποδοσφαιριστή. Την τέταρτη αγωνιστική στο παιχνίδι με τη Ψίνθο, σε αλληλοσπρωξίματα μεταξύ δύο αντίπαλων ποδοσφαιριστών, απέβαλε μόνο το δικό μας. Σήμερα, είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπινγκό, το οποίο μπορεί να μη σφύριζε και ο πιο φανατικός φίλαθλος της αντιπάλου ομάδας. Δεν άκουσε την εξύβριση (άντε γ……) του στόπερ της αντιπάλου ομάδας προς τον Μπινγκό. Επίσης στάθηκε αμέριμνος, στη βρισιά αντιπάλου, απέναντι προς τα «Θεία» (γ…. την Εύα σου). Μπορεί να μην θέλησε να το τιμωρήσει, λόγω του προπατορικού αμαρτήματος. Στο ά ημίχρονο και ενώ έπεφταν κλοτσιές, δεν παρατήρησε κανέναν αντίπαλο. Εν αντιθέσει, τα δύο στόπερ μας, είχαν κάρτες από το ά ημίχρονο. Στο τέλος δεν δίνει καθαρό φάουλ υπέρ μας, στο κέντρο του γηπέδου και εν συνεχεία οφσάιντ , όπου και γίνεται το 2-1. Θερμά Συγχαρητήρια και πολλά Μπράβο. Όσοι «αντικειμενικοί» ήσαν σήμερα στο γήπεδο, είδαν και απήλαυσαν. Δυστυχώς δεν υπήρχε κάμερα, για να μπορούμε να το απολαύσουμε πολλές φορές. «Να χάσουμε ρε παιδία, ΝΑ χάσουμε ξαναλέω, αλλά κάτω από ίσους όρους».

Υ.Γ.1 Απαγορεύεται να έχουμε καλές σχέσεις με διαιτητές «αξιολογημένους» τους οποίους φέτος δεν ορίσατε σε κανένα παιχνίδι του Εθνικού; Αλήθεια αυτό το κάνετε παντού και σε όλους;

Υ.Γ.2 Μετά το 2-1 και ενώ το παιχνίδι βρισκόταν στις καθυστερήσεις, αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο, δυο ποδοσφαιριστές μας «αηδιασμένοι» από το Θέαμα. Αλήθεια κ. Γιαννουκά και βοηθοί, δεν τους είδατε;

Υ.Γ.3 Κύριε Γιαννουκά, θα ήταν πρέπον να μην διαιτητεύσετε ποτέ ξανά παιχνίδια του Εθνικού. Ζητείστε την εξαίρεση σας, άμεσα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ…..”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments