Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα “Μην αγνοείται τη φυσική ανοσία” λένε οι επιστήμονες

“Μην αγνοείται τη φυσική ανοσία” λένε οι επιστήμονες

0
Image by luvqs from Pixabay
Dodekanisos
Πολύ χαμηλό κίνδυνο να νοσήσουν ξανά, το αυτονόητο δηλαδή, έχουν τα άτομα που έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας έρευνας που έκανε το κλινικό εργαστήριο Curative το οποίο βρίσκεται στο San Dimas και αναφέρει σχετικά το theepochtimes.com. Είναι μάλιστα εξειδικευμένο στις δοκιμές που σχετίζονται με το νέο ιο. Η έρευνα έγινε στους υπαλλήλους που ανήκουν στο εργατικό δυναμικό του εργαστηρίου.

Κανένας δεν νόσησε ξανά!

Σύμφωνα με αυτήν, κανένας από τους 254 υπαλλήλους που είχε αρχικά τον ιό και τον ξεπέρασε, δεν νόσησε ξανά, όταν τέσσερις από τους 739 που είχαν εμβολιαστεί πλήρως!
«Το θέμα είναι ότι εάν δεν έχετε εμβολιαστεί και δεν έχετε μολυνθεί προηγουμένως, έχετε πολύ υψηλό κίνδυνο να μολυνθείτε, – 24 τοις εκατό των εργαζομένων για ένα χρόνο ήταν θετικό. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, εάν εμβολιάσατε ή είχατε μολυνθεί προηγουμένως, ο κίνδυνος είναι σχεδόν μηδενικός », δήλωσε ο Δρ Jeffrey Klausner, κλινικός καθηγητής προληπτικής ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας, Keck.

Ο Klausner και ο Dr. Noah Kojima του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Τμήμα Ιατρικής του Λος Άντζελες συνεργάστηκαν με θεραπευτές εργαζομένους για να αναλύσουν τα αρχεία. Κυκλοφόρησαν μια προ-εκτυπωμένη μελέτη στο διαδίκτυο αυτήν την εβδομάδα.

Τα ευρήματα ουσιαστικά δείχνουν ότι τα άτομα που είχαν το νέο ιό και ανάρρωσαν, απολαμβάνουν το ίδιο επίπεδο προστασίας με εκείνα που έχουν κάνει το εμβόλιο σύμφωνα και μια μελέτη του Ηνωμένου Βασιλείου και μια άλλη από ερευνητές του Cleveland Clinic.

«Θα πρέπει να ενθαρρύνουμε τα άτομα που έχουν αναρρώσει, ότι διατρέχουν πολύ χαμηλό κίνδυνο για επαναλαμβανόμενη λοίμωξη και ορισμένοι ειδικοί, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου, πιστεύουν ότι η προστασία είναι ίση με τον εμβολιασμό», δήλωσε ο Klausner στους The Epoch Times.

«Προσπαθούμε να ενημερώσουμε και τους πολιτικούς, έτσι ώστε τα άτομα που έχουν αναρρώσει να έχουν τα ίδια προνόμια και πρόσβαση με τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί.»

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Δημόσια Υπηρεσία Υγείας της Αγγλίας

Στα ίδια πλαίσια κινούνται και τα ευρήματα των κυλιόμενων ερευνών της Δημόσιας Υπηρεσίας Υγείας της Αγγλίας (Public Health England) που δείχνουν ότι η μετάλλαξη Δέλτα είναι τουλάχιστον 10 φορές λιγότερο θανατηφόρα σε σχέση με το αρχικό στέλεχος του κορωναϊού. Δηλαδή η μετάλλαξη Δέλτα είναι όχι μόνο ουσιαστικά πολύ πιο ακίνδυνη από την απλή γρίπη αλλά, σύμφωνα με τους Άγγλους λοιμωξιολόγους, μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για φυσική ανοσία.

Όπως έχουμε γράψει ξανά και στο News12.gr ο κυβερνητικός σχεδιασμός στην Βρετανία στοχεύει ακριβώς σε αυτό, δηλαδή στην επίτευξη φυσικής ανοσίας. Έτσι εξηγείτε η απόφαση να αίρουν όλους τους περιορισμούς, ακόμα και με την πρόβλεψη για πάνω από 100,000 κρούσματα ημερησίως προς το τέλος Αυγούστου. 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments