Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μίλησε η εμπειρία του ΑΟ Δικαίου

Μίλησε η εμπειρία του ΑΟ Δικαίου

0
asteras_aod
Dodekanisos

Πατώντας το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟ Δικαίου επικράτησε με 5 – 2 μέσα στην Παστίδα του τοπικού Αστέρα και «έπιασε» κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 καθώς εκμεταλλεύτηκε κατά τον καλύτερο τρόπο την «γκέλα» της Αθλητικής Ένωσης Κω. Στο διάστημα από το 48’ έως και το 83’ περίπου, οι παίκτες του Μανώλη Γουλόπουλου κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους μετατρέποντας έτσι το 2 – 2 σε 5 – 2.
Στο πρώτο ημίχρονο πάντως, η εικόνα ήταν διαφορετική, καθώς οι φιλότιμοι γηπεδούχοι έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν ότι θα είναι σκληρό καρύδι για τους επίδοξους πρωταθλητές. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες του Βασίλη Αθανασίου, δυο φορές έμειναν πίσω στο σκορ αλλά απάντησαν και τις δυο φθάνοντας στην ισοφάριση. Όλα έδειχναν ότι θα βλέπαμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο κυρίως η εμπειρία των φιλοξενούμενων ήταν αυτή που μέτρηση και έτσι το παιχνίδι εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 3’ ο Μασάδο εκτέλεσε κόρνερ και ο Γούλας πήρε την κεφαλιά από κοντά όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ. Ήταν μια καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους.
Ένα λεπτό μετά και ύστερα από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Μυλωνάς, ο Φονσέκα από κοντά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Στο 8’ ο Γεράσιμος Μποιλής έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και ο Μασάδο έκανε την κεφαλιά από πολύ καλό σημείο, όμως έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι.
Στο 21’ απάντησε ο Αστέρας. Ο Καψαλάκης πάσαρε στον Αγγελάκη ο οποίος «έσπασε» το τεχνικό οφσαίντ, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ από θέση τετ α τετ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).
Στο 29’ ο Γεράσιμος Μποιλής ξεχάστηκε σε θέση αριστερά μέσα στην μεγάλη περιοχή, ωστόσο το διαγώνιο δυνατό σουτ που επιχείρησε εξουδετερώθηκε από τον καλά τοποθετημένο Κυζάλα.
Στο 32’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μυλωνά από τα αριστερά, οι αμυντικοί του Αστέρα έδιωξαν τη μπάλα προσωρινά αλλά αυτή στρώθηκε στον Μασάδο ο οποίος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του (1 – 2).
Στο 35’ ο Αγγελάκης με ωραία κίνηση μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή αλλά το σουτ ήταν άστοχο καθώς έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ)
Στο 40’ ο ίδιος παίκτης πάσαρε πολύ όμορφα στον Παπαχριστοδούλου που μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή. Σούταρε αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι. Εν συνεχεία, αυτή στρώθηκε στον Τζαφέρη που με ένα σουτ σχεδόν από το ύψος του πέναλτι έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα (2 – 2)
Στο 42’ ο Αγγελάκης επιχείρησε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Λουτριώτης εκτινάχθηκε και με το ένα χέρι πέταξε τη μπάλα κόρνερ
Στο 48’΄ο Παπασεβαστός έκανε μια σέντρα από τα δεξιά και ο Γεράσιμος Μποιλής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2 – 3)
Στο 57’ ήταν η σειρά του Χατζηπαναγιώτη να σεντράρει από τα δεξιά και ο Φονσέκα με ωραίο γυριστό σουτ από την καρδιά της άμυνας του Αστέρα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2 – 4.
Στο 83’ ο Χατζηπαναγιώτης και πάλι έκανε σέντρα και ο Μασάδο με προβολή από το δεύτερο δοκάρι δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 2 – 5.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Βαγγέλη Κατσιδώνη (Πλακογιάννης, Μάγγος).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κυζάλας, Αντωναράς, Α. Σαββάκης (52’ Μενίκος), Χαριτάκης, Κιλασίν, Καψαλάκης, Μακρυδημήτρης, Αγγελάκης, Τζαφέρης, Κώτσος (69’ Κ. Σαββάκης), Παπαχριστοδούλου (60’ Καρδούλιας)
ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ: Λουτριώτης, Γκουντελίτσας, Γούλας, Χατζηβασίλης (46’ Χατζηπαναγιώτης), Μυλωνάς, Παπασεβαστός, Φονσέκα, Μασάδο, Πανόπουλος, Γεράσιμος Μποιλής, Σκαλέρης (58’ Ζαχαρίας Μποϊλής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments