Αρχική Αθλητικά νέα Μίλαν: Ο Έλληνας ομογενής Ιβάν Γαζίδης διαγνώστηκε με καρκίνο

Μίλαν: Ο Έλληνας ομογενής Ιβάν Γαζίδης διαγνώστηκε με καρκίνο

0
Πηγή: sempremilan
Dodekanisos

Ο Έλληνας ομογενής και τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Ιβάν Γαζίδης διαγνώστηκε με καρκίνο στον λαιμό, όπως ανέφερε η Μίλαν μετά από επίσημη ανακοίνωσή της

Η ανακοίνωση της Μίλαν

«H Mίλαν ενημερώνει τους φιλάθλους της και τους ενδιαφερόμενους πως ο CEO του συλλόγου, Ιβάν Γαζίδης, έχει διαγνωστεί με καρκίνο στον λαιμό. Με βάση μία εκτεταμένη σειρά κλινικών εξετάσεων και ερευνών που πραγματοποιήθηκαν αμέσως, οι ιατροί προβλέπουν ότι θα αναρρώσει πλήρως. Ο Ιβάν θα παραμείνει σε νοσηλεία κατά τις απαραίτητες θεραπείες σε εξειδικευμένες κλινικές, με την πλήρη υποστήριξη όλης της ομάδας». 

Το μήνυμα του Ιβάν Γαζίδη

Από την πλευρά του ο Ιβάν Γαζίδης τόνισε: «Προφανώς, ποτέ δεν είναι καλή στιγμή να διαγνωστείς με καρκίνο. Αλλά έχω μία θεραπεύσιμη μορφή και θετική διάγνωση. Διαθέτω μία ιατρική ομάδα με παγκόσμια εμπειρία να με παρακολουθεί. Έχω την υποστήριξη όλων των αγαπημένων μου ανθρώπων, των συνεργατών του συλλόγου και συναδέλφων μου. Είμαι πεπεισμένος, με βάση τις ιατρικές εκτιμήσεις, πως η επέμβαση θα είναι επιτυχημένη και θα καταφέρω να αναρρώσω. Η διάγνωσή μου δείχνει τη σημασία των τακτικών ιατρικών εξετάσεων, ακόμα κι αν δεν έχετε συμπτώματα. Ενθαρρύνω όλους να δώσουν προτεραιότητα στην υγεία τους και να μην υποτιμούν την πρόληψη. Ακόμη και στις καθημερινές υποχρεώσεις της ζωής και της εργασίας. Έχουμε μία ισχυρή ομάδα, εντός και εκτός του αγωνιστικών χώρων. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ικανότητά τους, ώστε να διευθύνουν τον σύλλογό μας. Τα λέμε σύντομα και για πάντα Forza Milan», ανέφερε στη δήλωσή του.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments