Αρχική Αθλητικά νέα Μίλαν: Η οικογένεια Μαλντίνι παίζει στο Champions League από το 1955!

Μίλαν: Η οικογένεια Μαλντίνι παίζει στο Champions League από το 1955!

0
Dodekanisos

Ο 19χρονος Ντάνιελ Μαλντίνι προέβη στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του με την Μίλαν στο Champions League και έγραψε ιστορία. Πρόκειται για τον τρίτο ποδοσφαιριστή της οικογένειας από την γενιά Μαλντίνι, που αγωνίζεται στη Μίλαν. Ενώ ο Ντάνιελ αγωνίστηκε στην νεαρότερη ηλικία, ξεπερνώντας τον πατέρα και τον παππού του. 

Η Μίλαν μπορεί να ηττήθηκε στο «Άνφιλντ» με 2-3 από την Λίβερπουλ, ωστόσο ο Στέφανο Πιόλι εμπιστεύτηκε τον νεαρό επιθετικό. Στα τελευταία -περίπου- 20 λεπτά της σπουδαίας αναμέτρησης, ο τεχνικός των «ροσονέρι» έδωσε στον μικρό Μαλντίνι το «βάπτισμα του πυρός» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Τον πέρασε αλλαγή στο 83ολεπτό στην θέση του Ρέμπιτς.

Ο Ντανιέλ Μαλντίνι έκανε ντεμπούτο στον θεσμό των «αστεριών» σε ηλικία μόλις 19 ετών και 11 μηνών. Πρόκειται για την νεαρότερη ηλικία που έχει σημειωθεί από τους ποδοσφαιριστές της οικογένειας. Ο πατέρας του, Πάολο, είχε κάνει ντεμπούτο στο Champions League σε ηλικία 20 ετών (το 1988). Ενώ ο παππούς, Τσέζαρε, ήταν 23 ετών όταν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Champions League (το μακρινό 1955). 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments