Αρχική Αθλητικά νέα Μίλαν: Η κληρονομιά της οικογένειας Μαλντίνι συνεχίζεται!

Μίλαν: Η κληρονομιά της οικογένειας Μαλντίνι συνεχίζεται!

0
Dodekanisos

O 19χρονος Ντάνιελ Μαλντίνι πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Μίλαν στην νίκη κόντρα στην Σπέτσια. Μάλιστα η Μίλαν νίκησε (2-1) και όλα αυτά υπό το βλέμμα του πατέρα του νεαρού επιθετικού, του «θρυλικού» Πάολο Μαλντίνι. Ο οποίος πλέον υπηρετεί τους «ροσονέρι» από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο Ντάνιελ Μαλντίνι πήρε φανέλα βασικού από τον Στέφανο Πιόλι με τον νεαρό να δικαιώνει στον μέγιστο βαθμό τον Ιταλό τεχνικό. Ο 19χρόνος μεσοεπιθετικός όχι απλά προέβη στο ντεμπούτο του με την Μίλαν… αλλά σκόραρε με άψογη κεφαλιά στο 48ο λεπτό!

Πρόκειται για το πρώτο γκολ του Ντάνιελ Μαλντίνι με την ιστορική φανέλα της Μίλαν. Ταυτόχρονα, η τρίτη γενιά της οικογένειας Μαλντίνι συνεχίζει να γράφει ιστορία με «χρυσά γράμματα» στην Serie A. Αλλά και όχι μόνο εκεί. Καθώς ο Πιόλι είχε δώσει το «βάπτισμα του πυρός» στον Ντάνιελ και στο Champions League.

Σύμφωνα λοιπόν, με την Opta το γκολ του νεαρού, ήρθε 13 χρόνια και 179 ημέρες από το τελευταίο γκολ του πατέρα του (Αταλάντα 2008). Παράλληλα ήρθε 60 χρόνια και 22 ημέρες από το τελευταίο γκολ του παππού του Τσέζαρε (Κατάνια 1961). 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments