Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μιλάει με τον Κλεάνθη ο Αμπελάς!

Μιλάει με τον Κλεάνθη ο Αμπελάς!

0
ampelas ainteniz
Dodekanisos

Σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Κλεάνθη Παραδεισίου βρίσκεται ο Αγαπητός Αμπελάς! Ο πρώην παίκτης της Ρόδου ενδιαφέρει μετεγγραφικά τους Παραδεισιώτες με τους οποίους βρίσκεται σε συζητήσεις για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ο παίκτης έχει αγωνιστεί στον Κλεάνθη και στο πρόσφατο παρελθόν με ιδιαίτερη μάλιστα επιτυχία και δεν αποκλείεται να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στον σύλλογο. Όπως όλα δείχνουν, τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά την Πρωτοχρονιά. Ο ίδιος ο παίκτης βλέπει με πολύ καλό μάτι την επιστροφή του στην ομάδα του Παραδεισίου και για τον λόγο αυτό υπάρχουν πολλές πιθανότητες να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Κλεάνθη. Ορισμένοι μάλιστα θεωρούν ότι η μετεγγραφή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Δείπνο στο γήπεδο!
Στο μεταξύ, η διοίκηση του Κλεάνθη έκανε το τραπέζι στους παίκτες μέσα στο γήπεδο! Η …μίνι εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες μετά το τέλος της προπόνησης στην οποία συμμετείχαν μαζί και οι Έφηβοι της ομάδας. Η πρόσκληση για το τραπέζι αφορούσε βέβαια και τους ίδιους. Το ρόλο του μάγειρα ανέλαβαν οι διοικούντες οι οποίοι από νωρίς είχαν ετοιμάσει τις ψησταριές. Ήταν μια πολύ ωραία κίνηση η οποία γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή από την διοίκηση του Κλεάνθη. Οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ρεπό για το σαββατοκύριακο και θα γυμναστούν τη Δευτέρα. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα πάρουν ρεπό και πάλι, λόγω Πρωτοχρονιάς και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την προσεχή Πέμπτη.

-Στη φωτογραφία ο Αγαπητός Αμπελάς (αριστερά) όταν έπαιζε ξανά με τα χρώματα του Κλεάνθη. Εδώ σε στιγμιότυπο με τον Αϊντενίζ σε παιχνίδι με τον Διαγόρα Βατίου

πηγή: εφημερίδα Δημοκρατική

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments