Αρχική Στήλες Τους θυμάστε; Μικτή ΕΠΣΔ 1997

Μικτή ΕΠΣΔ 1997

1
mikti1997
Dodekanisos

Άλλη μια Μικτή Δωδεκανήσου. Είναι οι Παίδες του 1997. Ευχαριστούμε θερμά την Δέσποινα Χριστοδούλου που μας την έστειλε για να την δημοσιεύσουμε. Σύμφωνα με τα όσα μας έγραψε, «διακρίνονται όρθιοι από αριστερά οι Αχιολάς, Κότσα, (δεν τον θυμάμαι), Μόσχος, Φωτεινής, Παπανικολάου, Κυριαζής, Δημήτρης Κιούσης και Μάμμης (ο τωρινός διαιτητής). Καθιστοί από αριστερά είναι οι Αττιτής, Σπάρταλης, Αμπελάς, Χατζηθεοδωράκης, (δεν το θυμάμαι) και Τσακίρης»

Σχόλια

-Σχετικά με τον καθήμενο πρώτελευταίο νομίζουμε ότι είναι ο Παπανικολάου (και όχι αυτός που αναφέρεται στην πάνω σειρά) αλλά δεν παίρνουμε και όρκο. Αν κανείς γνωρίζει κάτι περισσότερο ας μας το γράψει.

-Ο φίλος και ποδοσφαιριστής Λεονάρδο Παπανικολάου μας έστειλε μήνυμα και μας λέει ότι ο όρθιος τρίτος από αριστερά είναι ο Γιώργος Αμάδης (τερματοφύλακας) και ο καθήμενος δεύτερος από δεξιά είναι ο Γιώργος Σάββενας. “Λεό” σε ευχαριστούμε θερμά.

Υ. Γ.: Όσοι από εσάς έχετε υλικό παλιών φωτογραφιών που πιστεύεται ότι μπορεί να αξιοποιηθεί, θα ήταν ευχαρίστηση μας να μας το αποστείλετε με email ( info@news12.gr)   μαζί με δυο λόγια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
attitis antonis
attitis antonis
11 years ago

o deyteros apo deksia einai o makridimris o andreas o savenas itan stous neous