Αρχική Αθλητικά νέα Μικτές ομάδες: Ελπίδες μόνο για τη 2η θέση για την Μικτή Κ14...

Μικτές ομάδες: Ελπίδες μόνο για τη 2η θέση για την Μικτή Κ14 της ΕΠΣΔ

0
Dodekanisos

Την ήττα με σκορ 4 – 1 από την Μικτή Κυκλάδων γνώρισε σήμερα η Μικτή ομάδα Κ14 της ΕΠΣΔ. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Ερμούπολης Σύρου και μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Μικτή μας έχει ελπίδες πλέον μόνο για τη 2η θέση που ίσως οδηγήσει σε πρόκριση (είναι κάτι που αναμένεται να διευκρινιστεί). Στην 1η θέση θα τερματίσουν οι Κυκλάδες οι οποίες ήδη παίρνουν το εισιτήριο της πρόκρισης.

Oι Κυκλάδες άνοιξαν το σκορ στο 30’ με τον Καρούση (1 – 0). Στο 37’ όμως ο Αυγέρης με σουτ έκανε το 1 – 1 αλλά τα πράγματα στη συνέχεια δεν εξελίχθηκαν καλά για την ομάδα της περιοχής μας. Στο 42’ ο Ορφανός με κεφαλιά από κοντά έκανε το 2 – 1 και στο 60’ ο Καπέλας με πλασέ από κοντά έκανε το 3 – 1.  Ο ίδιος παίκτης στο 68’ με ατομική προσπάθεια και πλασέ (αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα), διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1 .

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ζαράνης (Καλογεράς, Σαμοθρακής).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Κοιλιακούδης, Γκίργκις (54’ Σιδερής), Πρέκας, Κωστόπουλος, Μαρούδης, Μουταφίδης (64’ λ.τ. Μπουντούρης), Ζαχαρίου (41’ Μωραίτης), Σκιαδάς, Ορφανός (77’ Μουστάκας), Καπέλας
ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Παζίνας, Συμεωνίδης, Μπίντα (75’ Χρισοφόρου), Ροδίτης, Σεχιμπραήμογλου, Βαλασιάδης (60’ Κατσούλης), Κοσμίδης, Πανούσης, Αυγέρηςμ Τσιρίλλο (60’ Σιμάτης), Χριστοδούλου (48’ Καστρουνής, 75’ Κιλασίν)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments