Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Μικτές ΕΠΣΔ: Διπλασίασαν τις νίκες τους

Μικτές ΕΠΣΔ: Διπλασίασαν τις νίκες τους

0
neoi xios
Dodekanisos

Διπλασίασαν τις νίκες τους στη Χίο οι Μικτές ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου οι οποίες συμμετέχουν στους αγώνες του δευτέρου γύρου της 1ης φάσης του πρωταθλήματος των Ενώσεων της χώρας. Παίζοντας σήμερα με τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Σάμου, οι Παίδες κέρδισαν με το ευρύ 5 – 0 και οι Νέοι με 2 – 0. Ειδικότερα:
Οι Παίδες
Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους αντιπάλους τους δεν άφησαν οι Παίδες οι οποίοι κυριάρχησαν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Η αναμέτρηση δεν αντέχει σε καμία ιδιαίτερα κριτική, δεδομένου ότι η Δωδεκανησιακή ομάδα ήταν σαφώς ανώτερη και έφθασε απόλυτα δίκαια στην εύκολη επικράτηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένα παιδί από τη Δωδεκανησιακή ομάδα δεν υστέρησε και όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Όλα τα γκολ προήλθαν από έξυπνους συνδυασμούς και άψογα τελειώματα των φάσεων. Σκόραραν οι Γανωτάκης (18’), Τριμμάτης (24’ και 46’), Σβύνος (53’) και Αναστασιάδης (57’).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΣΑΜΟΣ: Σμυρνιωτάκης, Ζρίνογλου, Καριμάλης (65’ Μπιλιώτης), Καραχριστοδούλου, Ζλινός, Κουμαλάτσος (56’ Γιαννιός), Αξιώτης (70’ Καστάνιας), Χατζηνικολάου, Κυριαζής, Βαγιανός, Γαδιατσάτος
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Τσακαλιός, Κανάρης, Μανωλάκης, Καλλιώρας, Δασκαλάκης (61’ Ευσαταθιάδης), Βισδίκης, Γανωτάκης (61’ Κουρούνας), Αναστασιάδης, Τριμμάτης, Τρέχας (60’ Λυκομέτη), Σβύνος

ΝΕΟΙ
Καλύτεροι και στο επίπεδο των Νέων η Μικτή της Δωδεκανήσου, δεν δυσκολεύτηκε για να φθάσει στην δεύτερη συνεχόμενη της νίκη. Τα παιδιά του Θόδωρα Θεοδώρου κέρδισαν με 2 – 0 τον αγώνα και παράλληλα και τις εντυπώσεις. Η Μικτή της ΕΠΣΔ ήταν καλύτερη ειδικά στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη έκανε περισσότερο συντήρηση δυνάμεων ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης.
Στο 22’ ο Δημητριάδης με εναέριο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0 – 1. Στη φάση μάλιστα αυτή ο παίκτης της Μικτής μας από την υπερπροσπάθεια έπεσε πάνω στο δοκάρι με αποτέλεσμα να αποχωρήσει λίγο αργότερα από τον αγώνα με πόνους στον μηρό του.
Στο 34’ ο Κουγιός εκτέλεσε κόρνερ και ο Πολυμένωφ που πετάχτηκε πιο ψηλά απ’ όλους, με κεφαλιά πέτυχε το 0 – 2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Πολλοί τραυματισμοί
Η νίκη της Μικτής μας πάντως μπορεί να χαρακτηριστεί πύρρειος δεδομένου ότι οι αντίπαλοι έπαιζαν δυνατά και τρεις παίκτες αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού. Εκτός του Δημητριάδη που γράφουμε πιο πάνω, χτύπησε ο Βολονάκης ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 72’ αλλά και ο Σαββούλης που αποχώρησε λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα. Μάλιστα η Δωδεκανησιακή ομάδα τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω του ότι όταν αποχώρησε ο Σαββούλης είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές. Η συμμετοχή και των τριών στο επόμενο παιχνίδι, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.
Άρεσαν ιδιαίτερα από την Μικτή Δωδεκανήσου οι Σακαντάρης, ο Δημητριάδης όσο έπαιξε, ο Γιώργου και ο Κουγιός κατά διαστήματα. Και τα υπόλοιπα παιδιά όμως είχαν μια πολύ καλή απόδοση.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΣΑΜΟΣ: Ζαχάρογλου, Γαλάνης, Κοκκινόπουλος, Τριπόδης, Χούσας, Π. Σιδερής, Φρατζέσκος, Ε. Σίδερης, Δανός (50’ Φουστέρης), Μαργαρώνης (63’ Τασίνης), Μούτσος (75’ Μωραίτης)
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Σαμολαδάς, Παγκράτης, Σακαντάρης, Φάρα, Πολυμένωφ, Δημητριάδης (36’ λ.τ. Σαββούλης), Βολονάκης, Καραγιώργης, Πεταυράκης (80’ Ατσίδης), Κουγιός, Γιώργου (72’ Παπαδόπουλος)

Με γρίπη δυο παίκτες
«Χτυπημένοι» από τη γρίπη είναι δυο παίκτες της Μικτής μας με αποτέλεσμα να μην έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα στα δυο παιχνίδια που έχουν δώσει οι ομάδες μας. Πρόκειται για τους Θαρρενό και Γιάννου οι οποίοι παραμένουν κλινήρης στο ξενοδοχείο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments