Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Μηδενίζονται τα προβλήματα

Μηδενίζονται τα προβλήματα

0
diagoras_ethnikos_asteras2
Dodekanisos

Με υπεροπλία αναμένεται να παραταχθεί στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα το Σάββατο στις 15.00, ο Διαγόρας. Οι σκέψεις του Πέτρου Ρουτζιέρη για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Football League, συνοδεύονται τις τελευταίες ημέρες από έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο», αφού ακόμα και ο καταρτισμός της 18άδας έχει εξελιχθεί σε γρίφο για τον ίδιο. Ο τεχνικός του Διαγόρα τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση, βλέποντας το «οπλοστάσιό» του γεμάτο, με τους παίκτες να βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, ενόψει του κρίσιμου αγώνα.
Οι «κυανέρυθροι» αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα, κόντρα σε έναν αντίπαλο που αποτελεί σταθερή δύναμη τα τελευταία χρόνια στον χώρο της Football League, ωστόσο παρουσιάζονται αισιόδοξοι για την έκβαση της αναμέτρησης, με παρακαταθήκη τη σκληρή δουλειά στο νεκρό διάστημα της αγωνιστικής απραξίας.
Εξάλλου, οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη, που προέρχονται από ένα σερί άκρως ικανοποιητικών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων, επιθυμούν να παρουσιαστούν ανεπηρέαστοι από τη διακοπή του πρωταθλήματος και να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες. Αυτή τη φορά, μπροστά στο κοινό τους, το οποίο αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στην αυριανή συνάντηση, καταθέτοντας έτσι την ικανοποίησή και τον ενθουσιασμό του για την πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments