Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μιχαλάκης: “Οικογενειακοί οι λόγοι αποχώρησης μου από την Αναγέννηση”

Μιχαλάκης: “Οικογενειακοί οι λόγοι αποχώρησης μου από την Αναγέννηση”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Αναγέννηση Έμπωνας εξέδωσε ο προπονητής Φιλήμονας Μιχαλάκης. Αναλυτικά:

“Δυστυχώς έφθασε η στιγμή να αφήσω πίσω μου ένα απ’τα ομορφότερα κομμάτια της ζωής μου.Οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να βρίσκομαι στην ομάδα της Αναγέννησης.Αυτοί που πρέπει,γνωρίζουν πραγματικά πως αισθάνομαι.
Δηλώνω ευγνώμων στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν αυτα τα 4 χρόνια και μου έδωσαν το δικαίωμα να ζήσω όλο αυτό.Ευχαριστώ λοιπόν την διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Μισοδουλάκη Κυριαζή,όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε τώρα για επιτυχίες ,τους γονείς με τα παιδιά των ακαδημιών και όλο το χωριό του Έμπωνα.Να είσαστε σίγουροι πως κάθε φορά που θα επισκέπτομαι το χωριό σας θα ζωντανεύουν στο μυαλό μου τα πιο όμορφα συναισθήματα.
Το κέρδος αυτών των τεσσάρων ετών είναι η επιστροφή όλων των χωριανών και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών στο γήπεδο καθώς και ο σεβασμός όλου του φίλαθλου κόσμου του νησιού της Ρόδου και όχι μόνο”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments