Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μιχαλάκης: «Δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος»

Μιχαλάκης: «Δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος»

0
Dodekanisos

«Δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος στην επόμενη κατηγορία». Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον προπονητή της Αναγέννησης του Έμπωνα Φιλήμονα Μιχαλάκη και έγινε μετά από ερώτηση που του κάναμε με αφορμή τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του. Μπορεί η Αναγέννηση να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας, ωστόσο -όπως ο ίδιος τόνισε- δεν υπάρχει κανένα απολύτως άγχος στους παίκτες του.

Συγκεκριμένα, είπε:
«Ξεκινήσαμε από την αρχή της χρονιάς με σκοπό να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όπου φθάναμε. Ακόμα και τώρα που είμαστε στην 1η θέση της βαθμολογίας, έχουμε ακριβώς την ίδια φιλοσοφία. Δεν αλλάζει τίποτα. Χαιρόμαστε κάθε προπόνηση και όλους τους αγώνες. Αν στο τέλος τερματίσουμε πρώτοι, καλώς να έλθει η άνοδος. Δεν είναι όμως αυτοσκοπός μας κάτι τέτοιο. Έχουμε καλή ομάδα και το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και αυτό είναι κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Άριστο το κλίμα, μαζεύτηκαν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό
Ενδεικτικό του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα, είναι και η διεξαγωγή (μια φορά το μήνα περίπου) ενός οικογενειακού «διπλού» που θυμίζει κυριολεκτικά …εποχές αλάνας. Και αυτό διότι οι παίκτες χωρίζονται μόνοι τους και παίζουν χωρίς όρους προπόνησης και χωρίς να συμμετέχει ο προπονητής προκειμένου να δώσει οδηγίες. Το παιχνίδι αυτό έγινε χθες και ο Φιλήμονας Μιχαλάκης πήρε μέρος σαν ποδοσφαιριστής. Στο περιθώριο μάλιστα αυτού του «διπλού» όλοι τους (παίκτες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία) προσέφεραν ένα χρηματικό ποσό προκειμένου να διατεθεί από τον σύλλογο για φιλανθρωπικό σκοπό.

-Σε ότι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, ο Γιάννης Κωνσταντάκης θα λείψει ακόμα δυο εβδομάδες τουλάχιστον καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα επιστρέφει (ίσως και αυτή την αγωνιστική) ο Στέργος Χατζηγιαννάκης ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments