Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Μια ξεχωριστή γιορτή έκανε ο Γ.Σ. Διαγόρας

Μια ξεχωριστή γιορτή έκανε ο Γ.Σ. Διαγόρας

0
Dodekanisos

Τη δική της ξεχωριστή γιορτή έκανε χθες η ακαδημία ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Διαγόρας στη λέσχη του συλλόγου. Οι «κυανέρυθροι» υποδέχθηκαν τους νεαρούς αθλητές από την ακαδημία τους μαζί και τους γονείς τους, αντάλλαξαν ευχές και μοίρασαν δώρα στους ταλαντούχους αθλητές. Ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Σταμούλης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Ευθυμίου και ο υπεύθυνος των ακαδημιών Αγαπητός Αμπελάς υποδέχθηκαν τα παιδιά και αφού τους μίλησαν, ευχήθηκαν τα καλύτερα για την εορταστική περίοδο.

Μάλιστα δόθηκε στα παιδιά και μία ξεχωριστή και καλαίσθητη φανέλα του συλλόγου, προσφορά του Αργύρη Μπίλλη, τον οποίο η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του. Ο Αργύρης Μπίλλης είναι πάντα δίπλα στον Γ.Σ. Διαγόρας και τον ευχαριστούμε θερμά. Η γιορτή ήταν… ζεστή, ξεχωριστή και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία του συλλόγου, την προσφορά του στον αθλητισμό και να επισκεφτούν τη λέσχη του σωματείου.

Η προσπάθεια του Γ.Σ. Διαγόρας για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού συνεχίζεται σε καθημερινή βάση και μετά τη χθεσινή γιορτή, το ραντεβού θα δοθεί και πάλι στα γήπεδα, όπου συνεχίζεται απρόσκοπτα η δουλειά για την ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών μέσα από την παραγωγική διαδικασία

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments