Αρχική Videos “Μια τριτοκοσμική δημοκρατία …της μπανανίας, αυτό έχουμε γίνει!”

“Μια τριτοκοσμική δημοκρατία …της μπανανίας, αυτό έχουμε γίνει!”

0

Την πρώτη του μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση ενόψει του 2024 πραγματοποίησε στο Τέξας ο Donald Trump. Ο ίδιος απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του τόνισε μεταξύ άλλων πως «αν δεν κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές, το 2024, πιστεύω πραγματικά ότι η χώρα μας είναι καταδικασμένη. Το εισαγγελικό παράπτωμα είναι το νέο τους εργαλείο και είναι πρόθυμοι να το χρησιμοποιήσουν σε επίπεδα που δεν έχει ξαναδεί η χώρα μας», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι καταχρήσεις εξουσίας που βλέπουμε στην κυβέρνησή μας θα καταγραφούν ως μερικές από τις πιο διεφθαρμένες  στην ιστορία», είπε ο Τραμπ στην αρχή της συγκέντρωσης και πρόσθεσε και τα εξής: «Μια τριτοκοσμική δημοκρατία …της μπανανίας – αυτό έχουμε γίνει».

«Κάθε κομμάτι της προσωπικής μου ζωής, της οικονομικής ζωής, της επιχειρηματικής ζωής και της δημόσιας ζωής μου έχει ανατραπεί και αναλυθεί όπως κανένας στην ιστορία της χώρας μας», είπε ο Donald Trump, ενώ για μια ακόμα φορά άσκησε κριτική για τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ron DeSantis χαρακτηρίζοντας τον ως «αποτυχημένο και απελπισμένο». Τόνισε μάλιστα πως «ανέβηκε με πολύ δύναμη στις δημοσκοπήσεις» μετά από τη δική του υποστήριξη. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πλήθος παρέμεινε ως επί το πλείστον σιωπηλό καθώς ο Τραμπ επιτέθηκε στον ΝτεΣάντις, τον πιθανό αντίπαλο του για το 2024.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments