«Μια σκληρή απάντηση από τις Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δεν θα αργήσει!»

0
Dodekanisos

Οι Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα ανταποδώσουν το καθεστώς στο Κίεβο για τις βάρβαρες επιθέσεις του στις δυτικές ρωσικές περιοχές, δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
«Καταδικάζουμε σθεναρά αυτές τις βάρβαρες τρομοκρατικές ενέργειες. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι οι διοργανωτές και οι δράστες αυτών των εγκλημάτων, καθώς και οι ξένοι χορηγοί τους, θα λογοδοτήσουν. Μια σκληρή απάντηση από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δεν θα αργήσει», τόνισε στο μήνυμα της η Ζαχάροβα.

Η εκπρόσωπος είπε επίσης ότι οι επιθέσεις με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εξαπέλυσε η Ουκρανία σε ρωσικές περιοχές τις προηγούμενες ημέρες είχαν ως στόχο την καταστροφή πολιτικών υποδομών και τη δολοφονία αμάχων και ήταν «προφανώς τρομοκρατικές».

«Το καθεστώς στο Κίεβο συνεχίζει τις τρομοκρατικές του ενέργειες με μοναδικό σκοπό τον εκφοβισμό των αμάχων στη Ρωσία. Καταλαβαίνει πολύ καλά ότι αυτές οι βάρβαρες πράξεις είναι άσκοπες από στρατιωτική άποψη, αλλά συνεχίζει να αποσβένει τα δάνεια που έχουν χορηγήσει οι αφέντες του», είπε.

Το υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε εκ νέου τους διεθνείς οργανισμούς να καταδικάσουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις από Ουκρανούς μαχητές, αν και η Ζαχάροβα είπε ότι είναι πεπεισμένη ότι η «ντροπιαστική σιωπή» θα ήταν έτσι και αλλιώς η μόνη τους απάντηση. Ο Volodomyr Zelenskyy στη  νυχτερινή του ομιλία αργά το Σάββατο 10 Αυγούστου, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι οι δυνάμεις του Κιέβου σπρώχνουν «τον πόλεμο  στο έδαφος του επιτιθέμενου ». Η έναρξη μιας ουκρανικής στρατιωτικής εκστρατείας πέρα ​​από τα ρωσικά σύνορα αναφέρθηκε αρχικά στις 6 Αυγούστου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments